Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij bieden? Ga dan aan de slag als assistent begeleider. In deze functie ondersteun jij collega’s op de voorziening in de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten. Je draagt ook zorg voor een prettige leefomgeving.

Met een diploma richting zorg en welzijn op MBO 2 niveau kan je als assistent begeleider aan de slag op woonvoorzieningen, werk – en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar het samenkomt. Zit de juiste vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie

 

 

Helaas hebben we op dit moment geen openstaande vacatures

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 2. Kiki: "Voor mij is dit veel meer dan gewoon een baan."

  Het verhaal van Kiki. Ze is sinds 2016 persoonlijk begeleider op de conservatoriumlaan en is intensief betrokken bij haar cliënten.

  Lees het verhaal van Kiki
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn