Werken én leren is een ideale combinatie! Wil je overstappen naar de zorg? Of wil je een nieuwe stap zetten in jouw zorg-carrière? Dan is dit je kans! Als je 18 jaar of ouder bent, kun je bij Amarant terecamaraht voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

In de praktijk
Amarant biedt twee keer per jaar (start september en februari) een BBL-traject aan voor diverse zorgopleidingen op MBO niveau. Je komt in dienst bij Amarant en gaat direct de praktijk in. Vanaf dag 1 werk je dus al met cliënten op één van onze voorzieningen. Hier word je begeleid door deskundige collega’s, een werkbegeleider en een erkende praktijkopleider vanuit de Amarant Academie. Ook ga je één dag in de week naar school.

Maatwerk
We willen graag dat jouw bbl-traject een succes wordt. Daarom zoeken we naar de ideale match voor jou. Op welke groep pas jij het best? Dat is ons uitgangspunt.

Jouw opleiding wordt door Amarant betaald!
Het BBL traject wordt altijd als parttime-baan aangeboden. Afhankelijk van de openstaande vacatures kun je kiezen voor een contract van 30,4 of 21,7 uur. Op het moment dat je start met de opleiding krijg je voor de duur van de opleiding een leer/arbeidsovereenkomst, waarin ook afspraken zijn gemaakt over je salaris. Mooi meegenomen is dat Amarant de opleidingskosten (collegegeld en boekengeld) betaalt. Daarnaast vergoeden we ook een deel van de lestijd. Natuurlijk investeren we niet zomaar in een opleiding; na diplomering mag je intern solliciteren en ontvang je een contract voor onbepaalde tijd van (minimaal) 24 uur per week.
 

Informatie en solliciteren
Download de informatie over de selectiecriteria en de duur van de BBL-trajecten óf meld je via hier aan voor één van onze online infomarkten waarin we je alles vertellen over het BBL-traject binnen Amarant.

We hebben op dit moment geen vacatures voor het BBL-traject.

 

 

 

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

  1. Zijn wij een match? Ontdek het tijdens de online infomarkt!

    Werken voor de grootste zorgaanbieder in Noord-Brabant… Lijkt je dat wat? En wil je voordat je bij ons solliciteert eerst (online) kennismaken? Dat kan.

    Lees het verhaal van kennismaken
  2. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

    Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

    Lees het verhaal van Martijn