Trots! Dat ben je, als je denkt aan je werkdag vandaag. Die ene cliënt die in geen weken aan het gezamenlijke ontbijt wilde deelnemen, heb jij zover gekregen! Met veel rust, geduld en vooral duidelijkheid heb je dit bereikt. En dat is precies wat nodig is voor de behandeling van deze complexe groep cliënten. Je zoekt verbinding en zorgt ervoor dat de leefomgeving prettig en stabiel is, zodat de kans op een escalatie een stuk kleiner wordt. Iedere cliënt is anders. Dat maakt je werk zo leuk, maar tegelijkertijd ook heel intens.

Onze woonvoorzieningen zijn gelegen op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. We bieden behandeling en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking i.c.m. forse gedragsproblematiek. De zeer intensieve begeleiding wordt vanuit een open of besloten en beschermde setting geboden. Samen met jou kijken we welke locatie het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

Liever geen vaste baan? Ga dan aan de slag binnen onze flexpool! Dan bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt en kun je het werk dus perfect afstemmen op jouw privéleven! Solliciteren kan via deze link. Waar je ook aan de slag gaat; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt!