Jij als (persoonlijk) begeleider biedt de cliënten ondersteuning bij hun dagelijkse vaardigheden. Je helpt hen op een prettige manier de dag door. Kenmerkende woorden voor winkellaan 3 zijn: gevarieerd en dynamisch. Er wonen 16 cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen. De cliëntgroep is een mix waarbij er complex gedrag kan voorkomen, maar waar ook behoefte is aan nabijheid.

Binnen de woonlocatie heb je 2 woonkanten waar je werkzaam bent. Aan de ene kant ligt de nadruk op begeleiden en aan de andere kant meer op verzorgen. Er is sprake van verschillende verpleegtechnische handelingen. Deze diversiteit maakt het voor jou als (persoonlijk) begeleider interessant!

Er hangt een huiselijke sfeer waarin er ook ruimte is voor plezier. Verder is het een actieve groep waar zich regelmatig onverwachte situaties voordoen. Je komt te werken in een jong team volop in ontwikkeling. Wij zijn aan het bouwen en er zijn daardoor genoeg kansen! Draag jij je steentje daar graag aan bij? Reageer dan snel! Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling!