Enthousiast, creatief, meedenkend, nieuwsgierig. Bezit jij één of meer van deze kwaliteiten dan zijn we op zoek naar jou!

Geen dag is hetzelfde op Bosstraat 2, sterker nog: in nog geen tien minuten kan je schakelen tussen het zingen van een kinderliedje met een cliënt naar een gesprek over relaties aangaan met een andere cliënt. Dat maakt het uitdagend en gevarieerd.  Warmte, rust, structuur en duidelijkheid; dat is waar onze cliënten behoefte aan hebben. Iedere cliënt is uniek en vraagt om een specifieke benadering en begeleiding. In de functie van begeleider zet jij je in om onze cliënten dat te bieden. Jouw talent? Je dagelijkse begeleiding naadloos afstemmen op het sociaal-emotionele niveau van je cliënten (6-36 maanden). Naast hun lage emotionele ontwikkeling zijn onze cliënten gediagnosticeerd met psychische stoornissen zoals autisme, hechtingsproblematiek en andere gedragsproblematieken. De meervoudige problematiek komt tot uiting in ernstige functionerings- en/of gedragsproblemen. Dit betekent dat onze cliënten veel nabijheid, structuur en duidelijkheid nodig hebben, maar dat je ook te maken krijgt met verbale en fysieke agressie.

Vanuit het persoonlijk plan werk je samen met je collega’s en het netwerk aan hun ontwikkeling. Door echt de verbinding te maken, want dáár gaat het om bij het werken met onze cliënten. Dat doen we door klein te kijken naar de signalen die de cliënten afgeven, de vraag achter de vraag te zoeken. En dat is precies waarvoor jij je zorg en welzijn kennis wilt inzetten!