Kom werken als persoonlijk begeleider bij Amarant! Heb jij ervaring binnen de (ouderen-)zorg én ben je benieuwd of de doelgroep verstandelijk gehandicapten (VG) bij jou past? Kom dan kennismaken met ons!

Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Als persoonlijk begeleider kijk je naar de persoonlijke behoefte van elke cliënt en stem je daar de dagelijkse begeleiding op af. Zo bewaak jij de balans tussen beperking en mogelijkheden.

Bij Amarant wonen cliënten met een ernstig verstandelijke / meervoudige beperking (EVB /EMB). We werven specifiek voor de doelgroep met psychogeriatrische en somatische problematieken. De hulpvraag van cliënten varieert per groep, maar is een mix van verzorging met enkele verpleegkundige handelingen. Dit in combinatie met begeleiden en persoonlijke aandacht.

De groepsgrootte per woning is max. 8 cliënten. Als persoonlijk begeleider werk je zowel op wonen als ook op de dagbesteding. Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een beperking en wij hebben jou daarbij nodig!

Dat jij er voor de cliënten bent, maakt écht het verschil! 

Wil je meer info over onze doelgroep? Bekijk dan hier een van de filmpjes.