Op ruim 400 locaties helpen we mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Als flex begeleider ondersteun je collega’s op de voorzieningen die tijdelijk wat extra handen kunnen gebruiken. En dat is precies waar jij gelukkig van wordt! Je maakt gemakkelijk verbinding en weet je dagelijkse begeleiding dan ook naadloos af te stemmen op de diverse zorgvragen.

Je gaat aan de slag op diverse locaties bij jou in de regio! Het flexbureau zet haar medewerkers in binnen verschillende (sub)divisies en heeft op dit moment vacatureruimte binnen:

Wonen in de Wijk: Hier begeleiden we volwassen cliënten met een licht- tot ernstig verstandelijke beperking die op een voorziening wonen ‘midden in de wijk’. De locaties zijn te vinden in heel Noord-Brabant.

Jeugd: Onze cliënten zijn kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, en gedragsproblematiek. Met behandeling thuis, op school en in de wijk bieden we passende zorg. En als thuis wonen (tijdelijk) toch niet gaat, dan bieden we begeleiding binnen onze behandelgroepen en crisisopvang. De locaties zijn te vinden in heel Noord-Brabant.

Intensieve Behandeling: Hier begeleiden en behandelen we (jong)volwassenen met een licht- tot ernstig verstandelijke beperking in combinatie met forse psychiatrische- en gedragsproblematiek vanuit een beschermde setting op zorgterrein Daniël de Brouwerpark in Tilburg.

NAH/LG: Onze cliënten zijn (jong)volwassenen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel of Lichamelijke Beperking. De woonvoorzieningen en dagbestedingslocaties zijn te vinden in Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal.

Specialistische Zorg: Hier bieden we integrale zorg (wonen en dagbesteding) aan mensen in alle leeftijden met een matig- tot ernstig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met meervoudige problematiek. Dit doen we op onze drie zorgterreinen, gelegen in Tilburg en Rijsbergen.

BZW: Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW) wil zeggen dat de cliënten hun eigen huishouden voeren en enkel begeleiding krijgen bij de dingen waar zij moeite mee hebben.


Samen met jou kijken we welke locaties en/of doelgroep(en) het beste aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Of je nou een beginner bent of al een ervaren zorgprofessional; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt.