Als begeleider kijk je goed naar de persoonlijke behoefte van elke cliënt en stem je daar de dagelijkse begeleiding op af. Jij bewaakt de balans tussen beperking en mogelijkheden. Afhankelijk van de doelgroep werk je meer verzorgend, of meer coachend.

Heb jij een mbo 3 of 4 diploma richting zorg en welzijn? Dan kun je aan de slag binnen de complexe of niet-complexe zorg op woonvoorzieningen, bij werk- en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar alles samenkomt. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie

 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 2. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn
 3. Een dag op woonlocatie Spijkerstraat 5

  Spijkerstraat 5 is een locatie voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag. Een uitdagende doelgroep, waarbij de kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Nieuwsgierig? Begeleider Denise neemt je mee!

  Lees het verhaal van Spijkerstraat 5