Als begeleider stem je de dagelijkse begeleiding af op de behoeften van cliënten. Je bewaakt het evenwicht tussen draaglast en -kracht, zodat ontwikkeling de ruimte krijgt. Afhankelijk van de doelgroep, pak je soms de rol van verzorgende en soms van coach.

Met een MBO 3 of 4 diploma richting zorg en welzijn kan je als begeleider aan de slag binnen de complexe zorg of niet-complexe zorg, op woonvoorzieningen, werk – en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar het samenkomt. Zit de juiste vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie

 

Heb je vragen over vacatures of het werken bij Amarant?

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn