Als begeleider kijk je goed naar de persoonlijke behoefte van elke cliënt en stem je daar de dagelijkse begeleiding op af. Jij bewaakt de balans tussen beperking en mogelijkheden. Afhankelijk van de doelgroep werk je meer verzorgend, of meer coachend.

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn
 2. Een dag op woonlocatie Spijkerstraat 5

  Spijkerstraat 5 is een locatie voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag. Een uitdagende doelgroep, waarbij de kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Nieuwsgierig? Begeleider Denise neemt je mee!

  Lees het verhaal van Spijkerstraat 5
 3. Tom begeleidt mensen naar een zelfstandiger leven: "Ik draag eraan bij het leven van iemand anders makkelijker te maken"

  Hij werkt inmiddels 3,5 jaar bij Amarant, helpt mensen om een rustiger leven te leiden en doet dit met heel erg veel plezier. We hebben het over de 25-jarige Tom Voets. Wij spraken hem over zijn bijzondere job. “Ik voel waardering vanuit cliënten. Het zorgen voor een ander is echt leuk om te doen.”

  Lees het verhaal van Tom