Rust, verzorging maar vooral ook warmte en aandacht. Dat is wat onze cliënten nodig hebben! Als begeleider / Verzorgende IG ben jij degene die hier zowel individueel als groepsgewijs een grote rol in vervult. Jouw talent? Je dagelijkse verzorging en begeleiding naadloos afstemmen op de behoefte van je cliënten. Vanuit het behandelplan werk je samen met de cliënt aan zijn of haar ontwikkeling. Ieder stapje is waardevol, hoe klein die stapjes soms ook kunnen zijn. Want echte verbinding en persoonlijke aandacht, daar gaat het om in het werken met cliënten!

Je gaat aan de slag binnen een voorziening van de divisie Specialistische Zorg, gelegen op één van onze zorgterreinen in Tilburg of Rijsbergen. Afhankelijk van de locatie, wonen er (jong) volwassen cliënten met een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Bijkomende factoren zijn o.a. dementie, visuele beperking, epilepsie, slikproblematiek, lichte mate van gedragsproblematiek en pica gedrag. De integrale zorg richt zich op de dagelijkse verzorging (ADL), het bieden van een sfeervolle thuissituatie en belevingsgerichte dagbesteding.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag samen welke locatie het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Maar waar je ook aan de slag gaat; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt.