Iedere cliënt heeft zijn of haar eigen zorgvraag. En als begeleider weet jij precies hoe je de dagelijkse begeleiding en verzorging hierop af moet stemmen. Samen kijk je naar wat mogelijk is. Zo helpt de ene cliënt je bij het bereiden van de maaltijd, terwijl het voor een andere cliënt voldoende is om er alleen maar bij te staan en te kijken naar hoe jullie samen koken. Die individuele benadering, het klein kijken en daarmee de cliënt écht zien, is wat zij nodig hebben. De cliënt stimuleren in zijn of haar zelfstandigheid, soms letterlijk in kleine stapjes, daar ligt jouw kracht!

Je gaat aan de slag binnen een voorziening van de divisie Specialistische Zorg, gelegen op één van onze zorgterreinen in Tilburg of Rijsbergen. Afhankelijk van de locatie, wonen er (jong) volwassen of oudere cliënten met een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking, mogelijk gecombineerd met complexe problematiek. Cliënten hebben diverse zorgvragen, op het gebied van begeleiding en verzorging/verpleging. We bieden integrale zorg. Dit betekent dat we ons naast de woonbegeleiding in een sfeervolle thuissituatie, ook richten op belevingsgerichte dagbesteding.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging? Dan kijken we graag samen welke locatie het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Maar waar je ook aan de slag gaat; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt.