Werken binnen een voorziening van Wonen in de Wijk betekent werken met een brede doelgroep. Binnen wonen in de wijk krijgen cliënten met een licht-, matig-, of ernstig verstandelijke beperking (LVB, MVB of EVB) warme zorg en begeleiding van jou als medewerker. Jij weet precies waar onze cliënten behoefte aan hebben. Je stemt de begeleiding of verzorging naadloos af op de zorgvraag, zoals beschreven in het persoonlijk plan. Zo krijgt ontwikkeling de ruimte en zetten de cliënt en jij steeds weer een stap in de goede richting. Zelfstandig waar het kan en samen waar het moet!

Onze mooie locaties ‘in de wijk’ zijn te vinden in heel Noord-Brabant. Hier bieden we zorg aan (jong)volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking, soms in combinatie met bijkomende problematiek zoals epilepsie of een autisme spectrum stoornis. De begeleiding vindt in groepsverband, maar ook individueel, plaats. Op dit moment zijn er mogelijkheden op de volgende locaties:

  • Mahlerstraat (Tilburg, LVB, MVB, ouder wordende cliënten, 2*24-28 uur)
  • Kampakker (Teteringen, LVB, MVB, ouderinitatief, 28 uur, tijdelijk tot oktober 2022 - vaste aanstelling wel mogelijk)
  • Julianastraat (Diessen, LVB, MVB, NB met autisme, 20-32 uur)
  • Don Boscoplein (Breda, EMB tot LVB, al dan niet in combinatie met epilepsie, autisme, complex gedrag en psychiatrische klachten, 18 uur)
  • La Scala, begane grond (Tilburg, LVB, 24 uur - meer uren bespreekbaar)
  • Lichtert (Baarle Nassau, LVB, MVB, EVB, NB met autisme, tijdelijk tot na de zomer, 32 uur)

Samen met jou kijken we welke locatie het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Maar waar je ook aan de slag gaat; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt. Een fijne sfeer, ruime ontwikkelmogelijkheden en voldoende carrièreperspectief staan bij ons hoog in het vaandel