Een behandelaar biedt diagnostiek, (poliklinische) behandeling en therapie om diverse problematieken van cliënten te verminderen. Deze zijn vaak het gevolg van een beperking, aandoening of stoornis. Als het beter gaat, wordt de behandeling afgebouwd.

Uiteraard heb je als behandelaar een medische, gedragswetenschappelijke en/of paramedische achtergrond. Op basis van jouw onderbouwde plan help je het leven van de cliënt een stukje aangenamer te maken. Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Bekijk snel of we een passende vacature voor je hebben!
 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Thomas van der Rijken, fysiotherapeut

  De fysiotherapeut helpt cliënten die moeite hebben met bewegen of met hun houding. Een van de fysiotherapeuten van Amarant is Thomas van der Rijken. Hij helpt cliënten met uiteenlopende achtergronden van hun klachten af.

  Lees het verhaal van Thomas
 2. Loes Beljaars en Katja Clarijs, bewegingsagogen

  Via doelgerichte bewegingsactiviteiten proberen de bewegingsagogen van Amarant een bijdrage te leveren aan de hulpvraag van de cliënt.

  Lees het verhaal van Loes en Katja
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn