Zoek je een afwisselende baan of wil je je oriënteren in de zorg? Als flexkracht word je breed ingezet op locaties waar tekorten in het rooster zijn. Afhankelijk van je diploma en wensen, ondersteun je collega’s: van schoonmaak tot begeleiden.

Naast vaste krachten, zijn ook flexkrachten onmisbaar. Omdat Amarant een grote organisatie is, hebben we diverse mogelijkheden binnen onze flexpool. Alles is bespreekbaar; het aantal uur dat je wil werken maar ook jouw voorkeur voor een specifieke regio of doelgroep.

 

Heb je vragen over vacatures of het werken bij Amarant?

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn