Naast onze vaste medewerkers zijn onze flexkrachten ook onmisbaar. Als grote zorgorganisatie bieden we diverse mogelijk-heden binnen onze flexpool. Alles is bespreek-baar: van het aantal uur dat je werkt tot je voor-keur voor een specifieke regio of doelgroep!

Dus zoek je een afwisselende baan, of wil je ontdekken of de zorg bij jou past? Dan word je binnen Amarant flexibel ingezet op locaties waar we tijdelijk mensen tekort komen. Afhankelijk van jouw diploma en wensen ondersteun je collega’s bij uiteenlopende taken: van schoonmaken tot het begeleiden van cliënten. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 3. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn