Medewerkers uit de ondersteunende diensten zorgen voor een fijne woonomgeving voor cliënten en werkomgeving voor collega’s. Wil jij als ICT, financieel, schoonmaak, receptie, beveiliging of winkelmedewerker zorgen voor onze ruim 400 woon- en werklocaties?

Amarant bezit vele gebouwen, kantoren, appartementen maar ook zwembaden en sporthallen. En daar willen we goed voor zorgen, op allerlei manieren. Ook het transport, de beveiliging en voeding  regelen we in veel gevallen zelf. Keuze te over wanneer jouw ambitie buiten de zorg ligt maar je wel je steentje bij wil dragen. 

 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Ronald en Marc maken werk van verbinding

  Verbindend is één van de drie kernwaarden van Amarant. De ingezette transformatie naar een organisatie van professionals die zowel in- als extern in verbinding staat, is van groot belang, vertellen Ronald Helder en Marc Bindels van de Raad van Bestuur.

  Lees het verhaal van Ronald en Marc
 2. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 3. Rini bakt vrijwillig met plezier!

  Rini (57 jaar) is inmiddels al 9 jaar vrijwilliger bij de Smaakmakers in Goirle. Helaas werd hij, na 31 jaar werken in een bakkerij, afgekeurd. “Thuis zitten was voor mij geen optie meer; de muren kwamen op een gegeven moment op me af.

  Lees het verhaal van Rini