De dag vloog weer voorbij! Er is vandaag een nieuwe cliënt opgenomen en het is jouw taak zijn zorgvraag zo snel mogelijk om te zetten naar een persoonlijk plan. ‘Wat is er nodig om deze kleine doelen, die juist voor hem zo groot zijn, te behalen?’ en ‘Hoe kunnen we het regelmatig escaleren beperken?’, zijn vragen die je hierin meeneemt. Ook heb je nog even meegeholpen in de dagelijkse begeleiding en ondersteuning van de andere cliënten. De behandeling is intensief, omdat onze cliënten te maken hebben met meervoudige en complexe psychiatrische stoornissen waardoor ze regelmatig in disbalans zijn. Belangrijk voor deze complexe doelgroep is dan ook de duidelijkheid, warmte en rust die de begeleiding uitstraalt. En daar ligt precies jouw talent! Meer beeld bij onze doelgroep? Klik hier!

Onze woonvoorzieningen zijn gelegen op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Maar ook hebben we een 16 tal voorzieningen in de wijk, Breda, Tilburg, Etten-Leur en Oisterwijk. We bieden behandeling en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met intensieve ondersteuningsvragen, die vaak tot uiting komen in ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier nog psychiatrische en/of sociale problemen bij. De zeer intensieve begeleiding wordt vanuit een open of besloten en beschermde setting geboden. Op dit moment hebben we de volgende vacatures in Tilburg:

  • Bosstraat 4c - tiny houses (32-36 uur)
  • Spie 15C (28-36 uur)
  • Crisisvoorziening (24-36 uur)
  • Spie 17 (32 uur)

Samen met jou kijken we welke locatie het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Maar waar je ook aan de slag gaat; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt!