Veiligheid, nabijheid en stabiliteit, dat is precies wat onze jonge cliënten met complexe psychische problemen nodig hebben. Als persoonlijk begeleider complex houd jij het overzicht over de multidisciplinaire behandeling van je cliënten. Jouw talent? De zorgvraag zo goed mogelijk omzetten naar een persoonlijk plan, zodat ontwikkeling de ruimte krijgt. Dit alles in nauwe samenwerking met het (gezin)systeem van de cliënt. Natuurlijk ondersteun je collega’s ook in de dagelijkse begeleiding van de cliënten en zorg je dat het evenwicht tussen draaglast en draagkracht blijft bestaan. Jij zet altijd net even die extra stap, want dáár gaat het om in het werken met onze cliënten: dat jij er voor ze bent.

Op één van onze verzorgde en modern ingerichte locaties ga je kinderen en jongeren begeleiden met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe psychiatrische- en gedragsproblematiek. We hebben diverse zorgsystemen van de divisie Jeugd:

Samen met jou kijken we welke locatie en/of doelgroep het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Maar waar je ook aan de slag gaat; bij Amarant willen we een omgeving bieden waar werk gelukkig maakt.