Persoonlijk Begeleider complex Crisisvoorziening

 • KDI in Tilburg
 • 28-36 uur
 • MBO 4
 • €2.381 – €3.452 (o.b.v. 36 uur)
 • Solliciteren kan tot 30 mei 2022
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Samen met je collega’s start je de dag op, fijn even samen te sparren! Benieuwd hoe het gaat met die ene cliënt die gisteren is binnengekomen. Vandaag ook weer een nieuwe opname op de agenda. Tijdens het ontbijt met de cliënten gaat het er eerst luchtig aan toe, maar al snel merk je dat een cliënt onrustig wordt. Je kijkt je collega aan en handelt direct door hem mee te nemen naar zijn kamer, zodat hij tot rust kan komen. Dan komt de nieuwe cliënt voor zijn intake, jij zorgt dat hij zich kan settelen. In de middag vindt er een teamoverleg plaats. Samen werk je vervolgens aan jullie ontwikkeling, als team maar ook individueel. Trots om deel uit te maken van dit team en deze fijne en huiselijke voorziening! Klik hier voor een leuk fimpje!

Waar je gaat werken

Onze crisisvoorziening KDI is gelegen op terrein Daniël de Brouwerpark van Amarant in Tilburg. Onlangs zijn we uitgebreid zodat we ruimte hebben voor meer cliënten. We hebben 16 bedden en onze cliënten komen binnen met een grote diversiteit aan ziektebeelden. Alle cliënten hebben daarnaast een licht verstandelijke beperking. Op verslavingszorg richten we ons momenteel ook steeds vaker. We werken multidisciplinair, schakelen met verslavingsarts, of tussen begeleider en diverse agogen (beweging, sport, school, werk), samen sparren maakt dat je als begeleider de kans hebt de cliënt maximaal te ondersteunen in wat hij/zij nodigt heeft! De behandeling op KDI is erop gericht om voor de cliënt ernstig nadeel te voorkomen op het gebied van onder andere veiligheid en sociaal welbevinden. Cliënten verblijven doorgaans 6-12 weken in deze setting. Het netwerk van de cliënt (zowel persoonlijk als professioneel) maakt een belangrijk onderdeel uit van het herstelprogramma van de cliënt.

Wat breng jij mee

Je hebt een relevant afgerond MBO-4 diploma! Ervaring met de doelgroep is een must! Daarnaast ben jij betrokken, rustig en stabiel. Je houdt je hoofd koel en bent tegelijkertijd in staat verbinding met de cliënten te maken. Daarnaast ben je een fijne betrokken collega, doortastend, teamgericht, maar ook zeker wel zelfstandig.

Wat je krijgt

 • Een vast dienstverband van 28-36 uur per week; uren bespreken we graag met je;
 • Een salaris van € 2.381,- – € 3.452,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 45, CAO Gehandicaptenzorg);
 • Vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%), ORT en extra verlofuren naar rato die 5 jaar geldig zijn;
 • Een vergoeding voor reiskosten, dienstreizen, parkeerkosten en VOG en en 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant;
 • Een ruim aanbod aan cursussen, activiteiten en toegang tot het veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz;
 • Korting op jouw zorgverzekering, fitnessabonnement en uitjes via 'CultuurWerkt!'.


Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Solliciteer dan snel. Dit kan nog tot 30 mei 2022.

Bel gerust! Wij staan je graag te woord! Je kunt bellen met Jona Theeuwes (recruiter): 06-55476418

Referentienummer is: V-221924

Kort samengevat

 • KDI in Tilburg
 • 28-36 uur
 • MBO 4
 • €2.381 – €3.452 (o.b.v. 36 uur)
 • Solliciteren kan tot 30 mei 2022

Meer weten over deze vacature?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jona Theeuwes, recruiter bij Amarant.

Gesolliciteerd, en dan?

In een paar stappen naar werk dat jou gelukkig maakt. Zo verloopt het sollicitatieproces bij Amarant:

 1. Sollicitatie ontvangen

  Leuk dat je bij ons wil komen werken! Je krijgt direct een bevestiging van jouw sollicitatie in je mailbox. Uiteraard ontvang je ook snel een inhoudelijke reactie van onze recruiter.

 2. Kennismaking

  Als we denken dat je goed bij de functie past, maken we graag kennis met jou in een of meerdere gesprekken en eventueel een meeloopdienst. Daarna volgt altijd een arbeidsvoorwaardengesprek.

 3. Je bent aangenomen!

  Gefeliciteerd en welkom bij Amarant! Met het 100 dagen onboarding programma maken wij je wegwijs in je nieuwe baan.