De divisie Jeugd, onderdeel van Amarant, is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij MBO of HBO geschoold richting de zorgsector en wil jij jeugd perspectief bieden? Lees dan snel verder!

Als flexmedewerker ga je aan de slag binnen de divisie Jeugd op voorzieningen waar jij je reeds opgedane ervaring kan verbreden of waar jij ervaring op kan doen met deze mooie en dynamische doelgroep. Als flexmedewerker kan èn mag je leren en jezelf ontwikkelen tot ervaren medewerker binnen de zorg voor jeugdigen met complex gedrag. Je krijgt als (startend) medewerker een persoonlijke coach aangewezen waardoor ontwikkeling, begeleiding en coaching centraal staan binnen je werk.

Heb jij de drive om je te ontwikkelen binnen de complexe jeugdzorg, dan biedt onze flexpool je die mogelijkheid!

Je gaat aan de slag binnen de Divisie Jeugd. Onze cliënten zijn kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, en gedragsproblematiek. Het is belangrijk om het evenwicht tussen draaglast en draagkracht te bewaken, zodat ontwikkeling ruimte kan krijgen. De behandeling vindt mulitdisciplinair en in nauwe samenwerking plaats met het (gezins)systeem van de cliënten.