Als persoonlijk begeleider maak jij het verschil! Samen met je collega’s, de cliënt en de naaste omgeving kijk je welke zorg en begeleiding het beste past. Jouw talent? Het vertalen van de zorgvraag naar een passend persoonlijk plan. Ook help je mee in de dagelijkse begeleiding en ondersteuning. Dit doe je met veel rust, structuur en duidelijkheid, want dat is waar onze cliënten behoefte aan hebben. 

Je gaat aan de slag binnen een woonvoorziening op een van onze zorgterreinen: Tilburg of Rijsbergen. Net wat voor jou het beste past. Afhankelijk van de locatie wonen hier (jong)volwassenen met een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Bijkomende factoren zijn o.a. dementie, visuele beperking, epilepsie slikproblematiek en/of lichte mate van gedragsproblematiek. De begeleiding is veelal gericht op de dagelijkse verzorging (ADL), het bieden van een sfeervolle thuissituatie en belevingsgerichte dagbesteding. Samen met jou kijken we graag welke locatie en het aantal uur dat het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Momenteel hebben wij ruimte voor persoonlijk begeleiders op o.a. de locaties:

Tilburg: Boerderijstraat 7 – 9, Slot Loevesteinstraat 54–56-58, Slot Loevesteinstraat 42–46, Slot Loevesteinstraat 50, Daniël de Brouwerstraat 5, spie 12-14, Spijkerstraat 5a/b.

Rijsbergen: Gouwberg 6,Hofke 2,Gouwberg 1, Gouwberg 2, Gouwberg 11a.