Als persoonlijk begeleider kijk je samen met de cliënt, je collega’s en naaste betrokkenen welke zorg het beste past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je maakt persoonlijke plannen, bewaakt de uitvoering en helpt bij de begeleiding en verzorging.

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Een dag op woonlocatie Spijkerstraat 5

  Spijkerstraat 5 is een locatie voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag. Een uitdagende doelgroep, waarbij de kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Nieuwsgierig? Begeleider Denise neemt je mee!

  Lees het verhaal van Spijkerstraat 5
 2. Ineke werkt veertig jaar bij Amarant: "Ik kan ervoor zorgen dat mensen zich gelukkiger voelen"

  Ze heeft passie voor haar vak, voor haar cliënten en voor Amarant, waar ze al veertig jaar actief is: de 60-jarige Ineke Laurijssen. “Ik heb het allermooiste beroep van de wereld.” Ineke vertelt over haar werk als persoonlijk begeleidster binnen de divisie Wonen in de Wijk.

  Lees het verhaal van Ineke
 3. Annebel werkt al tien jaar bij Amarant: "Cliënten laten regelmatig mijn hart smelten"

  Ze is 29 jaar, staat alweer tien jaar op de loonlijst en is momenteel bezig om door te groeien van persoonlijk begeleidster naar senior begeleidster binnen de divisie Specialistische Zorg. We hebben het over Annebel van der Sande. Ze werkt samen met haar team heel hard om het cliënten die op leeftijd zijn goed naar de zin te maken. “Mijn hart smelt als een cliënt, die zich verbaal niet kan uitdrukken, naar me lacht!”

  Lees het verhaal van Annebel