Als persoonlijk begeleider kijk je samen met collega’s, de cliënt en de naaste omgeving welke zorg het best past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je schrijft persoonlijke plannen, ziet toe op de uitvoer en helpt in de dagelijkse begeleiding/verzorging.

Met een MBO 4 of HBO diploma richting zorg en welzijn kan je als persoonlijk begeleider aan de slag binnen de (niet-)complexe zorg op woonvoorzieningen, werk – en dagbestedingslocaties of juist daar waar het samenkomt. Ook binnen de ambulante zorg zijn er mogelijkheden. Zit de juiste vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

 

Heb je vragen over vacatures of het werken bij Amarant?

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Max: persoonlijk begeleider op vliegbasis Gilze-Rijen

  Max Simon is persoonlijk begeleider, ook wel eerste deskundige werk en dagbesteding, op locatie vliegbasis Gilze-Rijen. Hij werkt met veel plezier voor Amarant, al sinds juni 1976. Max vertelt hoe zijn baan eruit ziet.

  Lees het verhaal van Max