Als persoonlijk begeleider kijk je samen met de cliënt, je collega’s en naaste betrokkenen welke zorg het beste past. Iedere beperking vraagt om een specifieke aanpak. Je maakt persoonlijke plannen, bewaakt de uitvoering en helpt bij de begeleiding en verzorging.

 Heb jij een mbo 4-diploma richting zorg en welzijn? Dan kun je aan de slag binnen de complexe of niet-complexe zorg op woonvoorzieningen, bij werk- en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar alles samenkomt. Ook binnen de ambulante zorg zijn er mogelijkheden. Wanneer je met jeugd wil werken, heb je een hbo-diploma nodig. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Wonen in België, werken in Nederland

  Woon je in België en wil je graag voor Amarant werken? Dat kan, zeker als je een Belgische opleiding afgerond hebt richting zorg en welzijn.

  Lees het verhaal van werken over de grens
 2. Max: persoonlijk begeleider op vliegbasis Gilze-Rijen

  Max Simon is persoonlijk begeleider, ook wel eerste deskundige werk en dagbesteding, op locatie vliegbasis Gilze-Rijen. Hij werkt met veel plezier voor Amarant, al sinds juni 1976. Max vertelt hoe zijn baan eruit ziet.

  Lees het verhaal van Max
 3. Een dag op woonlocatie Spijkerstraat 5

  Spijkerstraat 5 is een locatie voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag. Een uitdagende doelgroep, waarbij de kleine dingen een groot verschil kunnen maken. Nieuwsgierig? Begeleider Denise neemt je mee!

  Lees het verhaal van Spijkerstraat 5