Als recruiter adviseer en ondersteun je de managers en directie bij het vinden van de juiste medewerkers binnen het bestuursbureau (o.a. HR-, communicatie- en directiefuncties). Dit doe je door met collega’s in gesprek te gaan, wervende teksten te schrijven en deze te publiceren op diverse kanalen. Je screent sollicitanten en gaat vol enthousiasme met ze in gesprek. Natuurlijk volg je de sollicitant nauwkeuring tot het selectieproces is afgerond. Naast jouw recruitment caseload is er ook voldoende ruimte om aan de slag te gaan met het onboarding programma:

We vinden het belangrijk dat iedere nieuwe medewerker zich welkom voelt. Daarom hebben we een 100 dagen onboardingprogramma ontwikkeld. Aan jou om dit programma door te ontwikkelen, waardoor de medewerkersreis nog mooier wordt. Ook ben je regelmatig dagvoorzitter van de (nu nog online) onboarding bijeenkomsten.     

Team Amarant Werkt is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van de organisatie op de arbeidsmarkt. We focussen ons op de instroom van nieuwe medewerkers en doorstroom van huidige medewerkers. Ons kantoor bevindt zich in Tilburg, maar op dit moment werken we voornamelijk vanuit huis.