Als Senior Begeleider zorg je zowel intern als extern voor verbinding en ontwikkel en coach je medewerkers. Je werkt samen met het netwerk, vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt. Bovendien deel je best practice en kennis, binnen én buiten Amarant.

Met een HBO diploma richting zorg en welzijn en enkele jaren werkervaring kan je als senior begeleider aan de slag binnen de complexe zorg of niet-complexe zorg. Ambulant, op woonvoorzieningen, werk – en dagbestedingslocaties of juist op locaties waar het samenkomt. 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Ronald en Marc maken werk van verbinding

  Verbindend is één van de drie kernwaarden van Amarant. De ingezette transformatie naar een organisatie van professionals die zowel in- als extern in verbinding staat, is van groot belang, vertellen Ronald Helder en Marc Bindels van de Raad van Bestuur.

  Lees het verhaal van Ronald en Marc
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Kiki: "Voor mij is dit veel meer dan gewoon een baan."

  Het verhaal van Kiki. Ze is sinds 2016 persoonlijk begeleider op de conservatoriumlaan en is intensief betrokken bij haar cliënten.

  Lees het verhaal van Kiki