Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Word je blij van complexe casuïstiek en spar je graag mee over zorginhoud? Ben jij degene die “out of the box” kan denken en mensen enthousiast kan maken en in beweging zet? Dan zoeken wij jou per 1-1-2022!

Jij, als senior begeleider, draagt bij aan duidelijkheid, rust en stabiliteit, voor de cliënten en de teams waar je bij betrokken bent. Je weet hoe je het team moet stimuleren, coachen en ondersteunen bij het nemen van besluiten in samenwerking met andere disciplines. Je hebt oog voor de kwaliteit van zorg en veiligheid en stapt actief mee in casuïstiek waar nodig. Jouw doel is (leden van) het team versterken in hun dagelijks werk. Deze functie kun je combineren met het werken als Persoonlijk Begeleider op een van deze voorzieningen.

Je gaat aan de slag op 3 kleine wijklocaties in Tilburg die vallen onder de Divisie intensieve ondersteuning (LVB complex); Lage Witsiebaan, Rentmeesterhof en Pastoor van Beurdenstraat. Hier wonen cliënten in hun eigen appartement waarbij ze begeleiding op maat krijgen. Alle cliënten hebben een licht verstandelijke beperking met daarnaast bijkomende problematieken, zoals psychiatrisch, verslaving, sociaal emotioneel, maatschappelijk en/of financieel.