Toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Loev 50 hebben we mogelijkheden! Als senior begeleider ben je de verbindende schakel tussen de manager en het team. Je bent aanwezig op de groep en zorgt voor duidelijkheid, rust en stabiliteit. Zowel voor het team als voor de cliënten. Jouw doel: het team versterken. De veelzijdigheid aan zorgvragen maakt het werk dynamisch waardoor jouw rol als senior binnen het team van groot belang is. Verder omvat jouw takenpakket:

  • Het team stimuleren, coachen en ondersteunen bij het nemen van besluiten;
  • Verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de kwaliteit van zorg aan de cliënten en het volgen van de afgesproken procedures. 

Op het zorgterrein ’t Hooge Veer ligt Slot Loevesteinstraat 50. Een woonvoorziening met 8 cliënten. Een vooral warme, gemoedelijke en fijne groep. Het is een groep, waar 2 woorden uitspringen: ‘bewegen’ en ‘ willen eten’. De cliënten hebben baat bij veel beweging. Zij wandelen graag. Op de dagbesteding worden er veelal belevingsgerichte activiteiten gedaan. Wat elke dag weer leuk en anders maakt! De cliënten hebben een ernstig meervoudige beperking (EMB) met complex gedrag. Dit uit zich op deze groep vooral op het (willen) eten. Agressie voert hier niet de boventoon! De cliënten zitten in de leeftijd van 20 tot 72 jaar. Het team is een mix van alle leeftijden, iedereen kan van elkaar leren en iedereen staat open voor feedback. De kracht? ‘klein kijken’ en denken vanuit oplossingen! En humor! Er wordt gelachen!