Om te zorgen dat collega’s uit de directe zorg hun werk goed kunnen doen, hebben we (zorg)managers, adviseurs en specialisten voor verschillende aandachtsgebieden. Denk aan advies, beleid en ondersteuning op het gebied van HR, zorgbemiddeling, marketing of control.

Bij Amarant werken specialisten met een hart voor de zorg. Heb jij je sporen verdiend in de zorg en heb jij het in je om anderen te coachen en stimuleren?  Of wil jij jouw kennis en expertise met ons delen? Kijk dan of we op dit moment een passende vacature voor jou hebben! 

 

Heb je vragen over vacatures of het werken bij Amarant?

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Ronald en Marc maken werk van verbinding

  Verbindend is één van de drie kernwaarden van Amarant. De ingezette transformatie naar een organisatie van professionals die zowel in- als extern in verbinding staat, is van groot belang, vertellen Ronald Helder en Marc Bindels van de Raad van Bestuur.

  Lees het verhaal van Ronald en Marc
 2. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

  Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

  Lees het verhaal van Martijn
 3. Albert: Artistiek leider van ARTenZO

  Albert Matthijssen werkt al 45 jaar bij Amarant. Een indrukwekkende periode, waarin hij altijd zijn passie heeft gevolgd. “Ik ben ervan overtuigd dat iedere mens creativiteit in zich heeft. Je moet het er alleen op de juiste manier weten uit te halen.”

  Lees het verhaal van Albert