Bij Amarant werken professionals met passie voor hun vak: een ideale leeromgeving dus. We werken met diverse doelgroepen in heel Noord-Brabant. Door ons brede aanbod op MBO, HBO en WO-niveau, zit er vast een passende stage voor je bij!

Amarant biedt zorg, behandeling en ondersteuning aan zo’n zesduizend mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel. Bij ons vind je dus veel verschillende typen cliënten en beroepen. Daarom hebben we diverse mogelijkheden voor een leuke en leerzame stageplaats in een team van professionals. Natuurlijk kan je altijd bij je collega’s terecht voor vragen en ondersteuning, maar je wordt tijdens je stage ook gekoppeld aan een werkbegeleider waarmee je regelmatig je leerproces bespreekt.

Volg jij een van de volgende studies: Helpende zorg en welzijn (MBO 2) , Maatschappelijke Zorg MBO niveau 3 en 4 (diverse uitstroomprofielen), Verzorgende – IG (MBO 3), de combi opleiding VZ-IG/MZ niveau 3, Verpleegkunde, Social Work of Pedagogiek? Dan gaan we graag in gesprek!  Maar ook voor studenten van andere opleidingen zijn er mogelijkheden.
 
Heb je interesse?
Wij kijken graag samen met jou naar een passende stage! Neem contact op met de Amarant Academie via de helpdesk op telefoonnummer 088 - 6111 666 of stuur een open sollicitatie inclusief CV en motivatie naar stagebijamarant@amarant.nl.
Ben je op zoek naar een maatschappelijk stage of een korte stage (tot 150 uur). Neem dan contact op met Amarant Werkt via werken@amarant.nl.
 

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

  1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

    Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

    Lees het verhaal van Janny
  2. Een 8+ medewerkersbeleving, hoe realiseert Amarant dat?

    Martijn Lunenborg, Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Werkplezier, is een van de medewerkers die zich inzet voor werkplezier. De ambitie van Amarant is dat alle mede-werkers iedere werkdag een 8 of hoger geven.

    Lees het verhaal van Martijn