Als Teammanager geef je op een coachende manier leiding aan het team Wonen en Beheer van de afdeling Huisvesting. Je bent verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de dienstverlening. Je houdt interne en voor huisvesting relevante externe ontwikkelingen in de gaten, bewaakt en verbetert processen en zorgt voor verbinding en samenwerking met de business (onze klant). Je krijgt de opdracht om samen met de coördinator een goed ingerichte beheersorganisatie, het bedrijfsbureau, te gaan ontwikkelen. Je stelt heldere doelstellingen op samen met je team en zorgt ervoor dat deze gerealiseerd worden. Je weet kansen en bedreigingen tijdig te signaleren en voert waar nodig (projectmatig) verbetertrajecten door. Bij complexe trajecten speel je zelf een actieve en kwaliteitsbewakende rol. Met je brede kennis op het gebied van bovenstaande aandachtsgebieden ben je een waardevolle sparringpartner, zowel voor je team als de business.

Afdeling Huisvesting is onderdeel van de divisie Services van Amarant. Services heeft als doel optimale dienstverlening te verlenen aan medewerkers in het primaire proces.  De afdeling Huisvesting heeft de regie op de omvangrijke vastgoedportefeuille van Amarant en levert, vanuit het vertrekpunt van de behoefte van de zorg, klantgericht en professioneel optimale dienstverlening in de vorm van kwalitatief hoogwaardige huisvesting aan de zorgdivisies. De afdeling neemt voor de ontwikkeling, bouw en beheer van haar vastgoed de vastgoedcyclus als leidraad waarbij de portefeuillestrategie het kader is waarmee de afdeling aan de slag gaat.

Als teammanager maak je deel uit van het MT Huisvesting en werk je nauw samen met je collega Teammanager Ontwikkeling en onderhoud. Wonen en beheer (18 fte, projectleiders, adviseurs, coördinator en het bedrijfsbureau) omvat de aandachtgebieden: huisvestingsveiligheid, facility, energie- en milieu coördinatie,  verhuur & leefbaarheid en het bedrijfsbureau.