Vrijwillig Manusje van alles

  • Spinveld in Breda
  • Reageren kan tot 11 mei 2023
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Spinveld is op zoek naar een ā€œmanusje van allesā€ die cliĆ«nten kan ondersteunen tijdens hun werkzaamheden. De activiteiten zijn gericht op het bevorderen en/of handhaven van de zelfredzaamheid en het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van cliĆ«nten. De werkzaamheden bepalen de cliĆ«nten zelf en deze zijn uiteenlopend van fietsen repareren, meubels opknappen,Ā schilderen/tekenen, maken van eigenzinnige verlichting etc..

Waar je gaat werken

Spinveld biedt jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met complex gedrag een passende dagbesteding. De jongeren en volwassenen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen de dagbesteding werken we aan 3 doelstellingen: stabilisatie, ontwikkeling en oriƫntatie. Van daaruit creƫren we leer -en ervaringsplekken bij bedrijven en instanties in de omgeving. Spinveld is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Wat breng jij mee

Op de eerste plaats heb je affiniteit met de doelgroep. Daarnaast ben je een ā€œhandige Harrie of HarriĆ«tteā€ en in staat met veel enthousiasme kennis over te brengen. Je bent tenminste Ć©Ć©n dagdeel per week beschikbaar; het dagdeel gaat in overleg met de begeleiding van Spinveld. Mocht je veel (werk)ervaring hebben met Ć©Ć©n van bovengenoemde werkzaamheden, bijvoorbeeld fietsen maken, schroom dan niet om contact op te nemen!

Wat je krijgt

  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket.
  • Enthousiaste cliĆ«nten en begeleiding die blij zijn dat je er voor hen bent!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 11 mei 2023.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met Judith Broekmans, Nelly Drenth of Jeroen de Bree te bereiken via het telefoonnummer 06-25 68 86 61 of stuur een mail naar spinveld5@amarant.nl.

Referentienummer is: V-222320

Kort samengevat

  • Spinveld in Breda
  • Reageren kan tot 11 mei 2023

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariƫlle Coppens, recruiter bij Amarant.