Onze vrijwilligers maken het verschil! Zij geven kleine extra’s, die veel betekenen. Met de ene cliënt ben je als vrijwilliger actief en creatief bezig en met de andere bouw je als ‘maatje’ een band op. Onze dagelijkse begeleiding is écht geholpen met de bijdrage van onze vrijwilligers. Interesse? Reageer dan op een van onze vacatures voor vrijwilligers.

Ontdek de mogelijkheden

Ontvang de laatste vacatures via onze socials

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. “Gelukkige dieren zorgen voor gelukkige cliënten”

  Veel van onze vrijwilligers werken direct samen met cliënten. Maar er zijn ook vrijwilligers die op een andere manier een bijdrage leveren aan hun welzijn en geluk. Zoals Carola: zij zorgt in het weekend voor de dieren op de wijkboerderij Rugdijk in Tilburg, wanneer er geen cliënten zijn.

  Lees het verhaal van vrijwilliger
 3. Suzanne is al dertien jaar vrijwilligster: "De lach op het gezicht van een kind, daar doe je het voor"

  Ze is moeder van vier kinderen, werkt als zorgverlener en is ondanks haar drukke leventje ook al dertien jaar vrijwilligster bij Amarant. We hebben het over de 35-jarige Suzanne van der Kammen. Wij spraken Suzanne over haar vrijwilligerswerk. “Het liefste wil ik voor altijd vrijwilligster bij Amarant blijven.”

  Lees het verhaal van Suzanne