Onze vrijwilligers maken het verschil! Zij geven kleine extra’s, die veel betekenen. Ook vrijwilliger worden? Met de ene cliënt ben je actief en creatief bezig en met de andere bouw je als ‘maatje’ een band op. Ook onze begeleiding is echt geholpen met jou.

Vrijwilligerswerk hebben we in alle soorten en maten. Op het gebied van vervoer bijvoorbeeld. Maar ook mensen die handig zijn met klusjes of computers zijn van harte welkom. Voor een uurtje of misschien zelfs meerdere dagen per week. 

 

Stel je vraag

Neem contact op via
Ontdek jouw mogelijkheden via WhatsApp
Mail ons je vraag
Volg ons op LinkedIn

Alles over werken bij Amarant

Meer weten?

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Rini bakt vrijwillig met plezier!

  Rini (57 jaar) is inmiddels al 9 jaar vrijwilliger bij de Smaakmakers in Goirle. Helaas werd hij, na 31 jaar werken in een bakkerij, afgekeurd. “Thuis zitten was voor mij geen optie meer; de muren kwamen op een gegeven moment op me af.

  Lees het verhaal van Rini
 3. “Gelukkige dieren zorgen voor gelukkige cliënten”

  Veel van onze vrijwilligers werken direct samen met cliënten. Maar er zijn ook vrijwilligers die op een andere manier een bijdrage leveren aan hun welzijn en geluk. Zoals Carola: zij zorgt in het weekend voor de dieren op de wijkboerderij Rugdijk in Tilburg, wanneer er geen cliënten zijn.

  Lees het verhaal van vrijwilliger