Vrijwilliger om te zwemmen

  • Hofke 2 in Rijsbergen
  • 0-3 uur
  • Reageren kan tot 11 juli 2022
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Een mannelijke cliënt van 22 jaar met een matig verstandelijke beperking wonende op Hofke 2 in Rijsbergen wil graag op woensdagavond zwemmen van 18.00-19.00 uur. Hiervoor is de cliënt op zoek naar een vrijwilliger om iedere week met hem mee te gaan, behalve in de schoolvakanties. De vrijwilliger haalt de cliënt op om 17.45 uur bij de woning om vervolgens samen naar het zwembad te wandelen (500m). Bij het zwembad aangekomen, begeleid je de cliënt bij het omkleden; hij kan dit zelfstandig maar heeft soms aansturing nodig. Wanneer de cliënt gaat zwemmen, vind je het geen probleem om aan de kant te zitten om de cliënt in de gaten te houden. De cliënt heeft zijn zwemdiploma's en er is een zweminstructrice in de buurt. Na het zwemmen begeleid je de cliënt weer bij het omkleden en vervolgens loop je samen terug naar de woning.

Waar je gaat werken

Binnen Hofke 2 bieden we woon- en activiteitenbegeleiding aan cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. We bieden naast wonen ook dagbesteding. De cliënten vragen om begeleiding en verzorging bij de dagelijkse levensbehoeften. Vanwege de complexe zorgvraag hebben onze cliënten naast een fijne huiselijke sfeer vooral behoefte aan structuur en duidelijkheid. De woongroep bestaat uit jongvolwassenen die nog in ontwikkeling zijn en ouder wordende cliënten die het fijn vinden om op een lager energieniveau de dag door te brengen.

Wat breng jij mee

Je bent op woensdagavond beschikbaar van 17.45 uur tot 19.15 uur. Je vindt het geen probleem om de cliënt te begeleiden tijdens het omkleden bij het zwembad en vervolgens, tijdens het zwemmen van de cliënt, daar te blijven.

Wat je krijgt

  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Diverse leuke extraatjes zoals o.a. een vergoeding voor (eventuele) dienstreizen en activiteiten en jaarlijks een kerstpakket.
  • Een enthousiaste cliënt die blij is dat je er voor hem bent!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 11 juli 2022.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met Annemarie Boogert te bereiken op het telefoonnummer 088-611 7619. Je kunt ook een mail sturen naar annemarie.boogert@amarant.nl.

Referentienummer is: V-222150

Kort samengevat

  • Hofke 2 in Rijsbergen
  • 0-3 uur
  • Reageren kan tot 11 juli 2022

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariëlle Coppens, recruiter bij Amarant.

Stuur een mail
werken@amarant.nl