Terug

Vrijwilliger Recreatie

  • Vrije tijd en Recreatie in Tilburg
  • Reageren kan tot 25 januari 2024
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Recreatie en vrije tijd binnen de divisie ā€œSpecialistische Zorgā€ bedenkt en organiseert het hele jaar door activiteiten en belevingsmomenten voor ruim 250 cliĆ«nten op het DaniĆ«l de Brouwerpark. Deze activiteiten zijn verdeeld over twee categorieĆ«n; vaste activiteiten waar de soosavonden onder vallen en de losse ā€œgrotereā€ activiteiten zoals kerst, carnaval, koningsspelen, avondvierdaagse etc. Voor beide categorieĆ«n zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden mee helpen met o.a. de voorbereidingen, attributen knutselen, cliĆ«nten ondersteunen, kortom er samen met ons een feestje van maken.

Onze ā€œsoosā€ avonden vinden op maandag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 tot 21.00 uur plaats in de Hanekam. Gezamenlijk met onze vaste medewerker van Amarant, en een aantal vrijwilligers, ga je onze soos draaien. Een groep van maximaal 16 cliĆ«nten komt deze avond in de activiteitenruimte, de Hanekam, samen om onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers om een spelletje te spelen, thema activiteiten te ondernemen of gewoon gezellig te kletsen. Voor onze losse activiteiten werken wij op basis van inschrijving; ben je beschikbaar, sluit dan vooral aan.

Waar je gaat werken

Zowel de soos als de losse activiteiten vinden plaats op het Daniƫl de Brouwerpark aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Hier worden activiteiten georganiseerd voor cliƫnten binnen de divisie Specialistische zorg. De cliƫnten hebben een matig -tot ernstig verstandelijk beperking.

Wat breng jij mee

Als vrijwilliger binnen Recreatie en Vrije tijd vind je het leuk om te helpen bij diverse activiteiten, een praatje te maken met onze cliƫnten of attributen te maken. We kijken natuurlijk ook naar jouw kwaliteiten: ben jij goed in het aankleden van een locatie zodat de sfeer er vanaf spat of haal je meer voldoening uit het begeleiden van de cliƫnten tijdens een activiteit? Alles is in overleg mogelijk.

Wat je krijgt

Voor onze vrijwilligers hebben wij geen vaste verplichtingen. Natuurlijk vinden we het wel fijn als we goede afspraken met elkaar kunnen maken. Wist jij trouwens dat wij ook mooie voordelen hebben voor onze vrijwilligers?

  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer
  • Diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket.
  • Enthousiaste cliĆ«nten die blij zijn dat je er voor hen bent!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 25 januari 2024.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk of wil je geheel vrijblijvend een keer komen kijken? Neem contact op met Nick Groen te bereiken op het telefoonnummer 06-31 12 91 89 of stuur een mail naar nick.groen@amarant.nl.

Referentienummer is: V-233412

Kort samengevat

  • Vrije tijd en Recreatie in Tilburg
  • Reageren kan tot 25 januari 2024

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariƫlle Coppens, recruiter bij Amarant.