Vrijwilliger - Recreatie en Vrije tijd

 • Vrije tijd en Recreatie in Tilburg
 • 2-4 uur
 • Reageren kan tot 29 december 2022
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Voor onze soosavonden op vrijdag (19.00 tot 20.30 uur) en onze maandelijkse activiteiten op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg zijn we op zoek naar vrijwilligers.

 • Tijdens de soosavonden ontvangen wij een groep van maximaal 16 cliënten in ons activiteitencentrum de Hanekam. Je ondersteunt cliënten bij de activiteiten gedurende de avond. Denk aan kookactiviteiten, spelletjes of puzzelen.
 • Ongeveer één keer per maand organiseren wij een grotere activiteit waar al onze cliënten aan deel mogen nemen zoals de Koningsspelen, Carnaval of de jaarlijkse motortocht. Alle hulp is welkom om cliënten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kom jij met jouw aanwezigheid en enthousiasme het verschil maken voor een geslaagde activiteit?

Waar je gaat werken

Het team Recreatie en Vrije tijd bedenkt en organiseert het hele jaar door activiteiten en belevingsmomenten voor 250 cliënten van de divisie Specialistische Zorg op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Binnen Specialistische Zorg bieden we wonen en dagbesteding (integrale zorg) aan mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking (MVB – EVB) en soms meervoudige beperking en/of vertonen complex gedrag.

Wat breng jij mee

Als vrijwilliger binnen Recreatie en Vrije tijd vind je het leuk om te helpen bij diverse activiteiten en altijd even een praatje te maken met onze cliënten. We kijken natuurlijk ook naar jouw kwaliteiten: ben jij goed in het aankleden van een locatie zodat de sfeer er vanaf spat of haal je meer voldoening uit het begeleiden van de cliënten tijdens een activiteit? Alles is in overleg mogelijk.

Wat je krijgt

Voor onze vrijwilligers hebben wij geen vaste verplichtingen. Natuurlijk vinden we het wel fijn als we goede afspraken met elkaar kunnen maken. Wist jij trouwens dat wij ook mooie voordelen hebben voor onze vrijwilligers zoals:

 • een vergoeding voor woon-werkverkeer
 • diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket
 • enthousiaste cliënten die blij zijn dat je er voor hen bent!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 29 december 2022.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk of wil je geheel vrijblijvend een keer komen kijken? Neem contact op met Nick Groen te bereiken op het telefoonnummer 06-31 12 91 89 of stuur een mail naar nick.groen@amarant.nl.

Referentienummer is: V-221953

Kort samengevat

 • Vrije tijd en Recreatie in Tilburg
 • 2-4 uur
 • Reageren kan tot 29 december 2022

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariëlle Coppens, recruiter bij Amarant.

Stuur een mail
werken@amarant.nl