Vrijwilliger - Vervoer

  • Ambulante begeleiding in Breda
  • 0-2 uur
  • Reageren kan tot 26 juli 2022
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Een cliënte van 56 jaar zoekt een vrijwilliger die haar op maandag om 9.30 uur naar dagbesteding kan brengen en haar daar kan ophalen om 15.00 uur. De cliënte is angstig om met de taxi (auto) naar dagbesteding te gaan. Ze gaat momenteel te voet; dit is ongeveer 20 minuten lopen. Het is de bedoeling om met haar te oefenen om met de auto naar dagbesteding te gaan. Eventueel met uitbreiding naar nog een dag in de week.

Naast een vrijwilliger voor vervoer is de cliënte op zoek naar een maatje/ vrijwilliger die één keer per week een spelletje met haar wil doen of samen een wandeling wil maken.

Waar je gaat werken

Ambulante begeleiding is erop gericht dat mensen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. De doelgroep is mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of andere bijkomende problematiek. De cliënte woont zelfstandig in Breda en ontvangt ambulante begeleiding van Amarant.

Wat breng jij mee

Je bent een gezellig persoon die over een rijbewijs en auto beschikt! Je bent op maandag rond 9.30 uur beschikbaar om de cliënte naar dagbesteding te brengen en rond 15.00 uur daar op te halen. M.b.t. een spelletje doen of een wandeling maken, kan en mag  het dezelfde vrijwilliger zijn als voor het vervoer maar dit hoeft natuurlijk niet!

Dus mocht één van deze vragen of beide vragen jou aanspreken, reageer dan snel! Er moet wel rekening gehouden worden met het feit dat de cliënte het lastig vindt om contact te maken en dat zij tijd nodig zal hebben om een band op te bouwen.

Wat je krijgt

  • Een reiskostenvergoeding.
  • Diverse leuke extraatjes zoals o.a. jaarlijks een kerstpakket.
  • Een enthousiaste cliënte die blij is dat je er voor haar bent!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 26 juli 2022.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met Sofie Stevens te bereiken op het telefoonnummer 06-50 88 40 93 of Monique Ham te bereiken op het telefoonnummer 06-21 19 61 15. Je kunt ook een mail sturen naar sofie.stevens@amarant.nl of monique.ham@amarant.nl.

Referentienummer is: V-221956

Kort samengevat

  • Ambulante begeleiding in Breda
  • 0-2 uur
  • Reageren kan tot 26 juli 2022

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariëlle Coppens, recruiter bij Amarant.

Stuur een mail
werken@amarant.nl