Voor twee mannelijke cliënten van de Petershemstraat zijn wij op zoek naar vrijwilligers:

  • Eén cliënt is op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te doen. Bijvoorbeeld samen wandelen, koken, naar het café gaan, sporten of een keer een uitje plannen naar de Efteling of de Beekse Bergen. De cliënt is 27 jaar en heeft een licht verstandelijke beperking. De cliënt zou graag een maatje willen die 3 dagdelen per week beschikbaar is, bij voorkeur op maandag, woensdag –en vrijdagmiddag. Maar de frequentie gaat uiteraard in overleg!
  • Voor de andere cliënt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die heel veel geduld heeft. De cliënt is ouder wordend en daarom erg langzaam. De cliënt wil graag één keer per week een leuke activiteit ondernemen zoals samen een kopje koffie drinken in het dorp of ergens anders, wandelen (eventueel met hond), een spelletje spelen of een andere activiteit ondernemen zoals een keer naar de dierentuin of Efteling gaan. De cliënt is een kleine, wat stevig gebouwde man van 56 jaar en heeft een licht verstandelijke beperking. Bij voorkeur ben je één keer per week beschikbaar maar de frequentie gaat uiteraard in overleg.

Binnen de Petershemstraat de Mandenvlechter in Tilburg wonen cliënten voor een langere tijd. Er zijn een aantal cliënten die de mogelijkheid hebben om voldoende zelfstandigheid te verwerven, zo mogelijk om in de toekomst zelfstandig te kunnen wonen met ambulante begeleiding. De leeftijd van de cliënten varieert van 21 tot 55 jaar en zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking.