Vrijwilliger voor de woensdagavond of uitstapjes

  • Princentuin 7 in Breda
  • Reageren kan tot 2 januari 2023
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Voor Princentuin 7 in Breda zijn we op zoek naar vrijwilligers:

  • Een vrijwilliger specifiek voor de woensdagavond. Iedere avond is er mogelijkheid voor gezamenlijk koffie drinken. Op woensdagavond bieden we van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur een ontspannende activiteit aan zoals wandelen, film kijken, sjoelen e.d.. (Nieuwe ideeën zijn uiteraard welkom!) Voor ondersteuning tijdens deze activiteiten zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Als vrijwilliger maak je, samen met de cliënten, een maandplanning wat de komende maand te gaan doen. Tijdens de activiteit zorg je dat de activiteit goed verloopt en draagt er toe bij dat er een goede sfeer is. Mocht je iedere woensdagavond te veel vinden, kan er in overleg ook gekeken worden naar bijvoorbeeld om de week of één keer per maand.
  • Daarnaast zijn we op zoek naar een vrijwilliger specifiek voor één cliënte om een paar keer per jaar een dag mee op pad te gaan naar bijvoorbeeld Amsterdam. Eigen initiatieven zijn hierin ook zeker welkom. De cliënte is 71 jaar en heeft een licht verstandelijke beperking.

Waar je gaat werken

Princentuin 7 is een voorziening voor oudere mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking die begeleid zelfstandig wonen. Er wonen in het totaal 17 cliënten. Er is een steunpunt waar vanuit begeleiding aan huis wordt geboden tussen 7.00 uur en 23.00 uur. In de nacht is er terugval op een slaapwacht.

Wat breng jij mee

Je hebt affiniteit met mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Je kunt zelfstandig werkzaamheden verrichten vanuit gemaakte afspraken. Je neemt eigen initiatief en bent creatief in het verzinnen en uitvoeren van activiteiten en/of uitstapjes. Je bent enthousiast, respectvol, hulpvaardig en in staat een gezellige sfeer te creëren. Op woensdagavond ben je beschikbaar van 19.00 uur tot 20.00 uur. Voor de cliënt die er graag op uit wil, ben je een paar keer per jaar beschikbaar en wil je de cliënt hierin begeleiden.

Wat je krijgt

  • Een fijn team wat jou kan ondersteunen waar nodig.
  • Enthousiaste cliënten die blij zijn dat je er bent.
  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 2 januari 2023.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met Irma Raaijmakers (voor de woensdagavond) te bereiken op telefoonnummer 06-51 86 15 88 of Daisy Nieborg (voor de vrouwelijk cliënt die graag een dagje weggaat ). Je kunt ook mailen naar princentuin7@amarant.nl.

Referentienummer is: V-222311

Kort samengevat

  • Princentuin 7 in Breda
  • Reageren kan tot 2 januari 2023

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariëlle Coppens, recruiter bij Amarant.

Stuur een mail
werken@amarant.nl