Voor Princentuin 7 in Breda zijn we op zoek naar vrijwilligers:

  • We zijn op zoek naar een vrijwilliger specifiek voor de woensdagavond. Iedere avond is er mogelijkheid voor gezamenlijk koffie drinken. Op woensdagavond bieden we van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur een ontspannende activiteit aan zoals wandelen, film kijken, sjoelen e.d.. (Nieuwe ideeën zijn uiteraard welkom!) Voor ondersteuning tijdens deze activiteiten zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Jij als vrijwilliger maakt, samen met de cliënten, een maandplanning wat de komende maand te gaan doen. Tijdens de activiteit zorg je dat de activiteit goed verloopt en draagt er toe bij dat er een goede sfeer is. Mocht je iedere woensdagavond te veel vinden, kan er in overleg ook gekeken worden naar bijvoorbeeld om de week of één keer per maand.
  • Daarnaast zijn we op zoek naar een vrijwilliger specifiek voor één cliënt om een paar keer per jaar een dag mee pad te gaan naar bijvoorbeeld Amsterdam. Eigen initiatieven zijn hierin ook zeker welkom. De cliënt betreft een vrouw van 70 jaar met een licht verstandelijke beperking.

Princentuin 7 is een appartementencomplex voor oudere mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking die begeleid zelfstandig wonen. Er wonen in het totaal 19 cliënten. Er is een steunpunt waar vanuit begeleiding aan huis wordt geboden tussen 7.00 uur en 23.00 uur. In de nacht is er terugval op een slaapwacht.