Terug

Vrijwilliger voor groenonderhoud

 • De Draaierij in Tilburg
 • Reageren kan tot 4 maart 2024
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Verschillende deelnemers van dagbestedingslocatie ā€œDe Draaierijā€ in Tilburg hebben interesse in het groenonderhoud van de tuin. We zoeken iemand die dit wil -en kan coƶrdineren, bij voorkeur Ć©Ć©n dag in de week. Iemand die, in grote lijnen, "een plan" heeft om de tuin winter -en zomer klaar te maken; wat er dan gepland kan worden, ook m.b.t. groenten die we weer kunnen oogsten en gebruiken voor andere activiteiten. De tuin bevat verschillende onderdelen; onderdelen op het gebied van planten, bloemen en moestuin maar de tuin heeft daarnaast ook een gezamenlijke functie op de Spoorboulevard (gebied Spoorzone wat een samenwerking betreft van verschillende ondernemers). Zo is er een blotevoeten pad en is het een ontdek -en leerplek voor bezoekers van onze buren, het Ontdekstation. Tevens is het een openbare plek waar de bezoekers van de Spoorzone kunnen genieten van het groen en alles wat daar bij hoort!

Waar je gaat werken

De Draaierij is een creatieve en inspirerende dagbestedingslocatie, gelegen in de Spoorzone. We bieden arbeidsmatige en creatieve dagbesteding aan deelnemers die op zoek zijn naar hun interesses en talenten willen ontwikkelen. Dit doen we door het aanbieden van verschillende activiteiten. EĆ©n van die activiteiten ligt in het onderhouden van een gemeenschappelijke tuin in de Spoorzone. De Draaierij is een plek waar we iedereen een warm welkom willen heten; we vinden het dan ook leuk om onze vrijwilligers te betrekken bij activiteiten, mits je daarin bent geĆÆnteresseerd natuurlijk!

Wat breng jij mee

 • Wekelijks tuinwerkzaamheden uitvoeren met een klein groepje deelnemers van de Draaierij.
 • Je hebt ervaring en kennis van groen en kunt dit op een warme manier overdragen aan onze deelnemers.
 • Je bent enigszins flexibel omdat onze deelnemers niet altijd in dezelfde hoeveelheid of toestand aanwezig kunnen en zullen zijn.
 • Je bent, bij voorkeur, de maandagochtend -of middag of gehele dag beschikbaar.

Wat je krijgt

 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket.
 • Enthousiaste deelnemers die blij zijn dat je er voor hen bent!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 4 maart 2024.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met Vera Vermeulen te bereiken via het telefoonnummer 06 51 47 07 34 of stuur een mail naar de.draaierij@amarant.nl.

Referentienummer is: V-233489

Kort samengevat

 • De Draaierij in Tilburg
 • Reageren kan tot 4 maart 2024

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariƫlle Coppens, recruiter bij Amarant.