Vrijwilliger voor kopje koffie

  • Thomas van Aquinostraat in Tilburg
  • 0-1 uur
  • Reageren kan tot 15 juni 2023
Meer over deze functie

Wat je gaat doen

Voor één van onze cliënten, een 50 jarige man, zoeken wij een vrijwilliger waar onze cliënt zo nu en dan eens op de koffie kan gaan. De cliënt fietst graag maar heeft een doel nodig. De bedoeling is dat cliënt zelfstandig naar het adres van vrijwilliger fietst om een kopje koffie te gaan drinken. Dit bezoekje hoeft niet heel lang te duren. De frequentie van de bezoekjes kunnen we samen afspreken. Het zal vooral gaan om weekenden, feestdagen of sluitingsdagen van de Zorgboerderij. De cliënt houdt van vertellen op zijn manier dus zoeken we iemand die gezellig en spontaan is en een praatje kan maken over wat aansluit bij zijn belevingswereld (werk, hobby’s). De cliënt werkt op een Zorgboerderij en gaat naar de bowling en scouting. De cliënt vraagt ook een bepaalde mate van duidelijkheid. Wij zoeken iemand uit Tilburg of de directe omgeving van Tilburg. 

Waar je gaat werken

Thomas van Aquinostraat is een woonvoorziening in Tilburg West. Er wonen 12 cliënten die ieder een eigen appartement hebben binnen de woonvoorziening. De cliënten hebben dagbesteding buitenshuis.

Wat breng jij mee

Je bent een gezellig en spontaan persoon die houdt van een praatje. Minimaal één keer per maand kan de cliënt bij jou op de koffie komen. Dit kan eventueel worden uitgebreid met andere activiteiten binnen of buiten de woonvoorziening.

Wat je krijgt

  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
  • Diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket.
  • Een enthousiaste cliënt die blij is dat hij bij jou op de koffie mag komen!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf gelukkig worden in deze functie? Reageer dan snel. Dit kan nog tot 15 juni 2023.

Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met Rina Koolen (Persoonlijk begeleider) of Rianne Mathijssen te bereiken op het telefoonnummer 088-611 0390 of stuur een mail naar aquino@amarant.nl.

Referentienummer is: V-222285

Kort samengevat

  • Thomas van Aquinostraat in Tilburg
  • 0-1 uur
  • Reageren kan tot 15 juni 2023

Meer weten over deze functie?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mariëlle Coppens, recruiter bij Amarant.