Nieuw bij Kompas Reizen: winterreizen

woensdag, 22 augustus 2018

Kompas Reizen winterreizenKompas Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds kort bieden zij ook winterreizen aan. De reizen worden gemaakt in kleine groepen met enthousiaste vrijwilligers. Reis deze winter bijvoorbeeld naar Winterberg in Duitsland of naar Froidchapelle in de Belgische Ardennen. En boek je nog vóór 1 september een vakantie? Dan ontvang je € 50,00 vroegboekkorting! 

Nu al zin in een wintervakantie? Bekijk het aanbod in de flyer. Of bezoek de website voor het overige reisaanbod.

Kompas Reizen (voorheen met de vennoten Amarant Groep, SDW en Stichting Prisma), is sinds 1 januari 2017 een nieuw label van Stichting Het Buitenhof.  

Over Stichting Het Buitenhof

Stichting Het Buitenhof is al ruim 40 jaar, dé vakantiespecialist in begeleide groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Kompas Reizen, Buitenhof Reizen, MundoRado Reizen en AutiTravel. Voor meer informatie bezoek: www.buitenhof.nl 

 

 

 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon