Houtbewerkplaats Woodworks Breda

  • Minervum 7344
Wil je graag met je handen werken? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en producten van hout te maken? Werk je graag samen met collega’s aan een opdracht of liever alleen op je eigen werkplek? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te laten zien wat we doen.
Lees meer over Houtbewerkplaats Woodworks Breda

Kinderboerderij Wolfslaar Breda

  • Wolfslaardreef 95
Boerderij Wolfslaar is een samenwerkingsproject van Amarant met de gemeente Breda. Bij Wolfslaar wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden met eventuele doorgroei naar zelfstandiger – op afstand werken. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het onderhouden van het terrein en de dierenverblijven.
Lees meer over Kinderboerderij Wolfslaar Breda

Kringloopwinkel La Vida

  • Schipholllaan 26
La Vida is een kringloopwinkel in Tilburg waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. In de winkel worden deze spullen verkocht maar achter de schermen worden niet bruikbare spullen gedemonteerd. Daarnaast voeren we creatieve activiteiten uit.
Lees meer over Kringloopwinkel La Vida

Molenpark Goirle

  • Nieuwe Rielseweg 37
De Molenpark is een prachtige groene locatie rondom de molen in het centrum van Goirle. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op verschillende vlakken. De focus ligt op de arbeidsvaardigheden.
Lees meer over Molenpark Goirle