Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

  • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

Lokaal 076 (curio)

  • Biesdonkweg 33
Lokaal076 is een initiatief van het Bredaas Leerbedrijf van Curio Zorg en Welzijn en Amarant.
Lees meer over Lokaal 076 (curio)

Office Assist

  • Wilhelminapark 74
Office Assist is een dynamische werkplek waar arbeidsmatige dagbesteding wordt geboden aan mensen met een vorm van autisme in combinatie met een normaal begaafd intelligentie niveau. Het uitgangspunt van Office Assist is de ontwikkelwens van de cliënt. De cliënt staat centraal en is daarmee in de lead om te benoemen wat zijn of haar wensen en behoeften zijn, daar waar dit voor de cliënt (en zijn of haar verwanten) mogelijk is.
Lees meer over Office Assist

Opmaat Brabant

  • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam Hilvarenbeek

  • Schoolstraat 38
Bij Serviceteam Hilvarenbeek ga je de leerkrachten ondersteunen, ondersteun je de begeleiders van de opvang, helpt GGD en Farent met administratieve taken, koffieronde, receptie, enz.
Lees meer over Serviceteam Hilvarenbeek