Lokaal076 is een initiatief van het Bredaas Leerbedrijf van Curio Zorg en Welzijn en Amarant.

Algemeen

Het is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie waar je kan leren en kan werken binnen een dynamisch schoolgebouw van Curio EN waar je een bijdrage kan leveren doordat studenten van Curio van jou kunnen leren. Samen kijken we wat we voor je kunnen betekenen binnen de school.

Activiteiten en Werkzaamheden

Er zijn binnen het dynamische gebouw veel taken die gedaan kunnen worden. Samen met een student van de opleiding zorg- en welzijn  ga je kijken naar waar je interesses liggen en wat je samen kunt gaan oppakken. Je kunt service verlenende taken doen voor de opleidingen van Zorg en Welzijn. Denkend aan assisteren bij een diplomering, intake, catering of creatieve activiteiten. Er wordt natuurlijk ook lesgegeven. Misschien vind je het wel leuk om jouw ervaringen te delen in de les? Zodat de studenten van jou ook iets kunnen leren.

Cliënten die het leuk vinden om in een groot onderwijsgebouw, een drukke omgeving met allemaal jonge mensen van betekenis te zijn. Samen een student van het Bredaas Leerbedrijf op te trekken. Soms samen maar ook soms zelfstandig en op afstand. Lokaal076 is gevestigd in een dynamische school waar op maat gericht de vraag van de cliënt gezocht kan worden. Het biedt kans om je persoonlijk te ontwikkelen op verschillende gebieden, passend bij jou vraag.

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Biesdonkweg 33
4826KS, Breda
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 17:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 17:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 17:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 17:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 17:00