FACT

FACT is een gespecialiseerde behandeling aan huis (ambulant) voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, die vaak problemen hebben op meerdere levensgebieden.
Lees meer over FACT

Intersectoraal FACT

is er sprake van complexe problematiek op meerdere levensgebieden? Bijvoorbeeld op het gebied van school, werk, relaties, financiën, verslaving, opvoeding en gezondheid? En is er hulp nodig vanuit meerdere specialismes? Dan is er het intersectoraal FACT (i-FACT).
Lees meer over Intersectoraal FACT

JIM: Jouw Ingebrachte Mentor

Een vertrouwd iemand bij wie je altijd terecht kunt. Voor een luisterend oor of steun. Dat is wat wij iedere jongere toewensen. Dit kan een familielid, een vriend of een andere bekende zijn. Zeker voor de jongeren die vastlopen thuis of op school kan zo’n vertrouwenspersoon belangrijk zijn. Amarant zet zich in om dat voor elkaar te krijgen. Dat doen we met de JIM-aanpak.
Lees meer over JIM: Jouw Ingebrachte Mentor

Trainingshuis

Wil jij stappen maken om zelfstandiger te worden? Bij de Trainingshuizen van Amarant krijgen jongeren met een lichte verstandelijke beperking de kans om zich te ontwikkelen en een zo zelfstandig mogelijk leven op te bouwen.
Lees meer over Trainingshuis