Ambulante begeleiding autisme thuis & op school

Iedereen verdient het om zich prettig te voelen, thuis én op school. Voor iemand met een diagnose binnen het autismespectrum kan dit wel eens een uitdaging zijn. Het team ambulante begeleiding autisme 18- van Amarant biedt hulp aan kinderen en jongeren met autisme, thuis en op school.
Lees meer over Ambulante begeleiding autisme thuis & op school

Begeleiding bij jou thuis

Zelfstandig zijn voelt fijn. Je wilt graag jezelf kunnen redden. Toch is het vaak prettig wanneer er iemand met je meekijkt. Iemand die je ondersteunt bij bepaalde dingen in het dagelijks leven.
Lees meer over Begeleiding bij jou thuis

DigiContact

Soms heb je een vraag waar je snel een antwoord op wilt. Of er gebeurt iets onverwachts: je wilt met iemand praten maar jouw vaste (ambulante) begeleider is niet beschikbaar. Voor die momenten is er DigiContact: een digitale aanvulling op de begeleiding en behandeling van Amarant.
Lees meer over DigiContact

Forensisch Volledig Pakket Thuis (VPT)

Het Forensisch VPT-team begeleidt cliënten met een lichte verstandelijke beperking die met politie of justitie in aanraking zijn gekomen. VPT staat voor Volledig Pakket Thuis en betekent dat we jou intensief begeleiden in je eigen thuissituatie.
Lees meer over Forensisch Volledig Pakket Thuis (VPT)

Ouder - kind

Het welzijn van jullie gezin staat bij ons centraal. Onze begeleiding en ondersteuning is meer dan alleen maar een vorm van zorg. We werken nauw met jullie samen en ondersteunen jullie bij de opvoeding. Zo zorgen we ervoor dat jullie als ouders sterker worden.
Lees meer over Ouder - kind

Praktische Gezinsondersteuning

Opgroeien in je eigen vertrouwde omgeving. Waar je jezelf kunt zijn en samen kunt genieten. Dat vinden we belangrijk. Daarom ondersteunen wij het gezin het liefst gewoon thuis. Dit doen wij met praktische gezinsondersteuning
Lees meer over Praktische Gezinsondersteuning