Begeleiding bij jou thuis

Zelfstandig zijn voelt fijn. Je wilt graag jezelf kunnen redden. Toch is het vaak prettig wanneer er iemand met je meekijkt. Iemand die je ondersteunt bij bepaalde dingen in het dagelijks leven.
Lees meer over Begeleiding bij jou thuis

DigiContact

Soms heb je een vraag waar je snel een antwoord op wilt. Of er gebeurt iets onverwachts: je wilt met iemand praten maar jouw vaste (ambulante) begeleider is niet beschikbaar. Voor die momenten is er DigiContact: een digitale aanvulling op de begeleiding en behandeling van Amarant.
Lees meer over DigiContact

Forensisch Volledig Pakket Thuis (VPT)

Het Forensisch VPT-team begeleidt cliƫnten met een lichte verstandelijke beperking die met politie of justitie in aanraking zijn gekomen. VPT staat voor Volledig Pakket Thuis en betekent dat we jou intensief begeleiden in je eigen thuissituatie.
Lees meer over Forensisch Volledig Pakket Thuis (VPT)

Ouder-Kind

Met de begeleiding en behandeling van Ouder-Kind ondersteunen we jullie bij de zorg voor je kind. Samen werken we aan een prettige thuissituatie en we versterken jullie opvoedkracht. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kindje zich gezond en veilig kan ontwikkelen. Het welzijn van het hele gezin staat bij ons centraal.
Lees meer over Ouder-Kind

Praktische Gezinsondersteuning

Opgroeien in je eigen vertrouwde omgeving. Waar je jezelf kunt zijn en samen kunt genieten. Dat vinden we belangrijk. Daarom ondersteunen wij het gezin het liefst gewoon thuis. Dit doen wij met praktische gezinsondersteuning
Lees meer over Praktische Gezinsondersteuning