Geestelijke verzorging

Wanneer je een moeilijk moment hebt komt er zoveel op je af dat je het leven soms even niet meer begrijpt. Je hebt geen idee hoe je verder moet. Op zo’n moment is het fijn om met iemand te kunnen praten.
Lees meer over Geestelijke verzorging

JIM: Jouw Ingebrachte Mentor

Een vertrouwd iemand bij wie je altijd terecht kunt. Voor een luisterend oor of steun. Dat is wat wij iedere jongere toewensen. Dit kan een familielid, een vriend of een andere bekende zijn. Zeker voor de jongeren die vastlopen thuis of op school kan zo’n vertrouwenspersoon belangrijk zijn. Amarant zet zich in om dat voor elkaar te krijgen. Dat doen we met de JIM-aanpak.
Lees meer over JIM: Jouw Ingebrachte Mentor

Trainingshuis

Wil jij stappen maken om zelfstandiger te worden? Bij de Trainingshuizen van Amarant krijgen jongeren met een lichte verstandelijke beperking de kans om zich te ontwikkelen en een zo zelfstandig mogelijk leven op te bouwen.
Lees meer over Trainingshuis

Wonen in de wijk

Een veilige omgeving. Fijn wonen. Een plek waar jij jezelf mag zijn. Dat is thuis. Dat je hulp nodig hebt, betekent namelijk niet dat je niet zelfstandig kunt wonen.
Lees meer over Wonen in de wijk

Wonen op terrein

Wonen in een veilige en vertrouwde omgeving, waar je tot rust kan komen en jezelf kunt zijn. Een plek waar je familie en vrienden kunt ontvangen.
Lees meer over Wonen op terrein

Wonen voor Kinderen

Gewoon kind zijn en geen zorgen hebben. Dat is belangrijk. In welke situatie dan ook. Een veilig thuis en fijn wonen is hiervoor nodig.
Lees meer over Wonen voor Kinderen