Behandelgroep

Jezelf kunnen zijn in een vertrouwde omgeving is belangrijk. Amarant vindt dat kinderen thuis horen als dit veilig en verantwoord is. Daarom begeleiden en behandelen we het liefst in de vertrouwde omgeving. Maar soms komt het toch voor dat thuis wonen echt niet gaat.
Lees meer over Behandelgroep

Trainingshuis

Zo zelfstandig mogelijk meedoen in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan zelfstandig wonen, een baan of verstandig met je geld omgaan. Dat wil toch iedereen?
Lees meer over Trainingshuis

Wonen in de wijk

Een veilige omgeving. Fijn wonen. Een plek waar jij jezelf mag zijn. Dat is thuis. Dat je hulp nodig hebt, betekent namelijk niet dat je niet zelfstandig kunt wonen.
Lees meer over Wonen in de wijk

Wonen op terrein

Wonen in een veilige en vertrouwde omgeving, waar je tot rust kan komen en jezelf kunt zijn. Een plek waar je familie en vrienden kunt ontvangen. Maar ook een eigen plek waar je tijd voor jezelf hebt. En dat allemaal met de begeleiding die bij jou past.
Lees meer over Wonen op terrein

Wonen voor Kinderen

Gewoon kind zijn en geen zorgen hebben. Dat is belangrijk. In welke situatie dan ook. Een veilig thuis en fijn wonen is hiervoor nodig. Maar ook mogen zijn wie je bent. Een vertrouwde omgeving zorgt ervoor dat jouw kind tot rust komt.
Lees meer over Wonen voor Kinderen