Sluiten
Jaarbeeld 2018

Bradley groeide uit tot een vaste waarde bij Puur Culinair

Precies daar, aan het uiteinde, staat Bradley. Zijn taak: alles uit de machine halen, zo nodig nog wat verder afdrogen of laten uitdruipen, en vervolgens opstapelen in rekken. Héérlijk werk, vindt hij zelf. “Toen ik hier net werkte, ben ik begonnen met het leeghalen en schoonmaken van transportkarren. Dat was niets voor mij: van dat werk ging ik behoorlijk piekeren. Uiteindelijk bleek ik hier in de spoelkeuken veel beter tot mijn recht te komen. Ik kom hier helemaal tot rust, er zijn hier weinig prikkels. Daar houd ik van. En verder kan ik ook echt genieten van dingen die schoon zijn.” Het inruimen van de vaatwasser is dus niet zo zijn ding? “Haha, nee. Dat doe ik alleen als het echt niet
anders kan.”

In de twee jaar dat Bradley nu bij Puur Culinair werkt, is hij volgens manager Marieke Lemmens uitgegroeid tot een belangrijke vaste waarde binnen het team. “Op Bradley kun je altijd rekenen; hij denkt super goed mee. Hij werkt bovendien fulltime, verzaakt nooit, en is echt het vaste gezicht bij Puur Culinair.” Bradley is graag bezig, vertelt Marieke. “Als de boterhammen na een kwartiertje pauze op zijn, gaat hij het liefst alweer lekker aan de slag. En, ook niet onbelangrijk: hij is altijd in voor een grapje! Het is gewoon enorm gezellig om met hem te werken.”

Marieke: “Bradley verzaakt nooit, we zijn heel erg blij met hem!”

Bradley houdt zelf vast ook van lekker eten, als medewerker van Puur Culinair? “Zeker wel, maar ik houd niet van vlees. Ik ben al sinds 2008 vegetariër. Dus toen ik helemaal in begin een keer kip van de ovenrekken af moest halen, vond ik dat niet zo geslaagd”, vertelt hij lachend. “Nog een reden om me vooral te richten op het uitruimen van de vaatwasser. Dat vind ik na twee jaar nog altijd enorm leuk om te doen.”