De Smaakmakers - Goirle

 • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers - Goirle

Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

Kringloopwinkel La Vida

 • Schipholllaan 26
La Vida is een kringloopwinkel in Tilburg waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. In de winkel worden deze spullen verkocht maar achter de schermen worden niet bruikbare spullen gedemonteerd. Daarnaast voeren we creatieve activiteiten uit.
Lees meer over Kringloopwinkel La Vida

Makro Amarant Breda

 • Konijnenberg 92
Als je in een echte (grote) winkel wilt werken maar je hebt daar nog wel wat ondersteuning bij nodig, is dit zeker een plek waar je dit kunt leren. Bij Makro Amarant Breda werk je gekoppeld aan een afdeling. Samen met je collega’s van Makro die op dezelfde afdeling werken. Er zijn verschillende afdelingen, denk aan de vers-, bakkerij- en confectie afdeling. Maar er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Makro Amarant Breda

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
Wil jij afwisselend werk in een groene rustgevende omgeving? En is een veilige, fijne werksfeer zonder werkdruk belangrijk voor jou? Kom dan werken op het Molenpark in het centrum van Goirle!
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Oriëntatiepunt de Draaierij

 • Burgemeester Brokxlaan 26 (hal 79)
Is het ‘het magazijn’ of ‘de magazijn’? Jij mag er zijn! Ben je enthousiast, wil je je talenten ontdekken, wil je iets leren of iets weten? Zoek je simpelweg iets om te doen gedurende de dag? Maar weet je niet zo goed wat dit dan precies is, hoe dit er uit moet komen te zien en waar je dat kan vinden? Bij de Draaierij kan jij je draai komen vinden.
Lees meer over Oriëntatiepunt de Draaierij

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en planten. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal

 • Wortelsteeke 2
Wil jij ook bijdragen aan een beter milieu? Aan de slag met herbruikbare spullen? Benieuwd naar wat we allemaal doen bij Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal? Je kunt ons vinden bij het grondstoffencentrum van Saver, randje Roosendaal/Oud Gastel.
Lees meer over Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
Amarant en Stichting de Kringloper werken al meer dan 10 jaar samen, inmiddels op 3 kringloperlocaties; Kringloopwarenhuis Simple Roosendaal Kringloopwarenhuis Etten Leur Ambachtscentrum Roosendaal/Oud-Gastel Bij Kringloopwarenhuis Etten-Leur worden herbruikbare spullen verkocht. Er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam Reeshof

Heb jij een droom over werk wat jij graag zou willen doen? Bij serviceteam Reeshof in Tilburg mag jij je droom uitspreken en gaan wij samen met jou kijken of we deze kunnen waar maken.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Torenplein

 • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniël de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein