De NWE Werkplaats de Spoorzone

  • Burgemeester Brokxlaan 8 76
De NWE Werkplaats de Spoorzone is een locatie in het Spoorzone gebied in Tilburg. Bij deze werk- en dagbestedingslocatie volg je een leer- / ontdek- / werktraject om zo te kijken wat het best bij jou past.
Lees meer over De NWE Werkplaats de Spoorzone

De Smaakmakers

  • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers

La Vida

  • Von SuppĆ©straat 26
La Vida is een kringloopwinkel gevestigd in Tilburg Noord. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding krijgen tweedehands spullen een nieuw leven en daar mag jij aan meehelpen.
Lees meer over La Vida

Makrogroep Breda

  • Konijnenberg 92
Makrogroep Amarant is een leer werk plek voor mensen die in een regulier bedrijf willen werken. Er zijn verschillende afdelingen, denk aan de vers-, bakkerij- en confectie afdeling. De je werkt individueel, gekoppeld aan een afdeling.
Lees meer over Makrogroep Breda

Makrogroep Den Bosch

Binnen Makro is het mogelijk om onder begeleiding van Amarant werkervaring op te doen in een groothandel. We kijken samen naar je talenten en welke arbeidsvaardigheden er doorontwikkeld kunnen worden.
Lees meer over Makrogroep Den Bosch

Molenpark Goirle

  • Nieuwe Rielseweg 37
De Molenpark is een prachtige groene locatie rondom de molen in het centrum van Goirle. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op verschillende vlakken. De focus ligt op de arbeidsvaardigheden.
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

  • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam De Kringloper

  • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

  • Academielaan 30 A
Service team Heyhoef en Grote Beemd bieden arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Iedereen is uniek en kan zich ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

Serviceteam Torenplein

  • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniƫl de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein