Algemeen

We werken nauw samen met de verschillende afdelingen in het gebouw, maar ook met de collega’s van de Plaza. Onze medewerkers staan centraal. De werkzaamheden worden afgestemd kijkend naar de mogelijkheden en draagkracht. Hard werken, genieten maar ook veel plezier hebben staan hoog in het vaandel binnen het  serviceteam.

Contact

Wil jij graag bij Serviceteam Torenplein aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!
 

Stel je vraag

Locatie en contact

Bredaseweg 570
5036NB, Tilburg
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 2. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke
 3. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur