Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
Bij ARTenZo Tilburg kun jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij werkt aan je persoonlijke doelen en nieuwe dingen leert.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Boerderij Wolfslaar

 • Wolfslaardreef 95
Boerderij Wolfslaar is een samenwerkingsproject van de gemeente Breda en Amarant. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het onderhouden van het terrein en de dierenverblijven.
Lees meer over Boerderij Wolfslaar

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Dagcentrum Liesbos is dagbesteding in Etten-Leur met twee verschillende activiteitengroepen. Het dagcentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant.
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Buitenprojecten

Ben jij niet vies van een klusje binnen of buiten? Ga je graag aan de slag? Of werk je liever aan je tafel aan een kleiner werkje? Bij Buitenprojecten kan het allemaal. De werkzaamheden variëren van oud papier, glas en spullen ophalen op het terrein, het demonteren van oude apparaten, werken in de tuin, productief werk tot knutselen en puzzelen. Ook maken we regelmatig een busritje om spullen op te halen of weg te brengen. Je zult je hier nooit vervelen.
Lees meer over De Buitenprojecten

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een activiteitenhuis waar je op veel manieren plezier kunt beleven. Voor veel cliënten, vrijwilligers en wijkbewoners is het zelfs meer dan zomaar een plek om samen te komen.
Lees meer over De Tongerlose Hoef

De Vleugel

Dagcentrum de Vleugel is een activiteitencentrum en biedt verschillende activiteiten voor allerlei verschillende doelgroepen, leeftijden en niveaus. Er zijn verschillende groepen waarmee je leuke activiteiten kan ondernemen.
Lees meer over De Vleugel

Groenvoorziening Tilburg

 • Bredaseweg 375
Lekker buiten werken in de groenvoorziening met je collega’s op het golfterrein van Prise d’Eau, waar je in contact kunt komen met gasten en medewerkers van andere bedrijven.
Lees meer over Groenvoorziening Tilburg

Groenzorg Breda

Ben je op zoek naar een fijne en een nuttige dagbesteding? Hou je van buiten zijn? En weet je van aanpakken? Dan zoeken wij jou bij de Groenzorg Breda. Met ons team onderhouden wij tuinen bij voorzieningen van Amarant in de regio Breda. Dit zijn zowel woonvoorzieningen als dagbestedingslocaties. Je kunt bij ons veel vaardigheden leren. Denk hierbij aan grasmaaien, schoffelen, heggen scheren en snoeien.
Lees meer over Groenzorg Breda

Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Hanekam vind je op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Hier kun je werken met dieren en werken in de moestuin. Er worden groenten en bloemen verbouwd en ze gaan dagelijks met een bakfiets over het terrein om oud brood voor de dieren op te halen.
Lees meer over Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Leijhoeve

 • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Kinderboerderij de Leijhoeve is een ruim opgezette openbare Kinderboerderij. Samen met de begeleiding ben je verantwoordelijk voor de dierverzorging en het groen onderhoud van de kinderboerderij.
Lees meer over Kinderboerderij de Leijhoeve

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
De Molenpark is een prachtige groene locatie rondom de molen in het centrum van Goirle. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op verschillende vlakken. De focus ligt op de arbeidsvaardigheden.
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam Reeshof

Bij serviceteam Reeshof in Tilburg kun jij aan de slag bij bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen, een hondentrimsalon of in de horeca. Je kunt er alle kanten op en jezelf blijven ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Wijkcentrum de Uilenburg

 • Uilenburg 6
Wijkcentrum de Uilenburg is een dagbestedingslocatie van Amarant. Op onze dagbesteding hebben we verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is het verzorgen van de dieren op de Kinderboerderij.
Lees meer over Wijkcentrum de Uilenburg

Zorgboerderij Chaamdijk

 • Hemelstraat 4
Vind jij het leuk om samen voor dieren te zorgen en ben je niet bang om je handen vies te maken? Dan is werken bij Zorgboerderij Chaamdijk echt iets voor jou. We hebben meer dan 100 dieren!
Lees meer over Zorgboerderij Chaamdijk

Zorgboerderij de Meeshoeve

 • Strijpdreef 6
Zorgboerderij de Meeshoeve ligt in het buitengebied tussen Oud-Gastel en Oudenbosch. Op de boerderij werken mensen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De werkzaamheden worden zoveel mogelijk aangepast aan jouw individuele wensen en mogelijkheden. We werken vanuit de ondersteuningsvragen in je persoonlijk plan.
Lees meer over Zorgboerderij de Meeshoeve