ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
Bij ARTenZo Tilburg kan jij je creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij kan werken aan je persoonlijke doelen en nieuwe dingen kan leren.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Boerderij Wolfslaar

 • Wolfslaardreef 95
Boerderij Wolfslaar is een samenwerkingsproject van de gemeente Breda en Amarant. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het onderhouden van het terrein en de dierenverblijven.
Lees meer over Boerderij Wolfslaar

De Buitenprojecten

Bij de Buitenprojecten kan het allemaal. De grote diversiteit in het werkaanbod zorgt dat er altijd wel iets is wat bij jou past. Je bent zowel binnen als buiten bezig met een gezellige groep cliënten of je werkt zelfstandig.
Lees meer over De Buitenprojecten

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een activiteitenhuis waar je op veel manieren plezier kunt beleven. Voor veel cliënten, vrijwilligers en wijkbewoners is het zelfs meer dan zomaar een plek om samen te komen.
Lees meer over De Tongerlose Hoef

De Vleugel

Dagcentrum de Vleugel is een activiteitencentrum en biedt verschillende activiteiten voor allerlei verschillende doelgroepen, leeftijden en niveaus. Er zijn verschillende groepen waarmee je leuke activiteiten kan ondernemen.
Lees meer over De Vleugel

Groenvoorziening Tilburg

 • Bredaseweg 375
Lekker buiten werken in de groenvoorziening met je collega’s op het golfterrein van Prise d’Eau, waar je in contact kunt komen met gasten en medewerkers van andere bedrijven.
Lees meer over Groenvoorziening Tilburg

Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Hanekam vind je op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Hier kun je werken met dieren en werken in de moestuin. Er worden groenten en bloemen verbouwd en ze gaan dagelijks met een bakfiets over het terrein om oud brood voor de dieren op te halen.
Lees meer over Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Leijhoeve

 • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Kinderboerderij de Leijhoeve is een ruim opgezette openbare Kinderboerderij. Samen met de begeleiding ben je verantwoordelijk voor de dierverzorging en het groen onderhoud van de kinderboerderij.
Lees meer over Kinderboerderij de Leijhoeve

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
De Molenpark is een prachtige groene locatie rondom de molen in het centrum van Goirle. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op verschillende vlakken. De focus ligt op de arbeidsvaardigheden.
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

 • Academielaan 30 A
Service team Heyhoef en Grote Beemd bieden arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Iedereen is uniek en kan zich ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Wijkcentrum de Uilenburg

 • Uilenburg 6
Wijkcentrum de Uilenburg is een dagbestedingslocatie van Amarant. Op onze dagbesteding hebben we verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is het verzorgen van de dieren op de Kinderboerderij.
Lees meer over Wijkcentrum de Uilenburg

Zorgboerderij Chaamdijk

 • Hemelstraat 4
Vind jij het leuk om samen voor dieren te zorgen en ben je niet bang om je handen vies te maken? Dan is werken bij Zorgboerderij Chaamdijk echt iets voor jou. We hebben meer dan 100 dieren!
Lees meer over Zorgboerderij Chaamdijk

Zorgboerderij de Meeshoeve

 • Strijpdreef 6
Op zorgboerderij de Meeshoeve in Oud-Gastel werk je op een dynamische dagbesteding met een arbeidsmatig karakter. Je bent vaak buiten en je bent bezig met dieren, de tuin of werken het land.
Lees meer over Zorgboerderij de Meeshoeve