Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn met klei, stof, verf of op de computer? Bij ARTenZO Tilburg kun jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Je kunt er mooie ambachtelijke producten maken. De producten die je maakt worden verkocht. We nodigen je graag uit om een keer een kijkje te komen nemen. Zo kun je zien wat we doen en of het bij je past.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Boerderij Wolfslaar

 • Wolfslaardreef 95
Kinderboerderij Wolfslaar is een samenwerkingsproject van Amarant met de gemeente Breda. Er komen dagelijks veel bezoekers naar de boerderij. Het een levendige werkplek in een mooie bosrijke omgeving.
Lees meer over Boerderij Wolfslaar

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Activiteitencentrum Liesbos biedt dagbesteding binnen verschillende activiteitengroepen. Het activiteitencentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant! We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. Ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Buitenprojecten

Ben jij niet vies van een klusje binnen of buiten? Ga je graag aan de slag? Of werk je liever aan je tafel aan een kleiner werkje? Bij Buitenprojecten kan het allemaal. De werkzaamheden variëren van oud papier, glas en spullen ophalen op het terrein, het demonteren van oude apparaten, werken in de tuin, productief werk tot knutselen en puzzelen. Ook maken we regelmatig een busritje om spullen op te halen of weg te brengen. Je zult je hier nooit vervelen.
Lees meer over De Buitenprojecten

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een historische locatie met een Hoeve, Tiendschuur, Karreschop en een Bakhuisje. Omringd met weilandjes. Een plek met een open karakter midden in de wijk. We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. En ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over De Tongerlose Hoef

De Vleugel

De Vleugel heeft veel verschillende ruimtes rondom een grote gesloten tuin. Een tuin waarvan gebruik gemaakt wordt door iedereen. Van schommelen tot fietsen en van lekker kletsen tot werken in de tuin. Binnen worden er veel verschillende activiteiten aangeboden gericht op ontwikkeling, behoud van vaardigheden en/of beleving.
Lees meer over De Vleugel

Groenvoorziening Tilburg

 • Bredaseweg 375
Lekker buiten werken in de groenvoorziening met je collega’s op het golfterrein van Prise d’Eau, waar je in contact kunt komen met gasten en medewerkers van andere bedrijven.
Lees meer over Groenvoorziening Tilburg

Groenzorg Breda

Wil jij graag met je handen werken? En vind je het leuk om buiten te werken en nieuwe dingen te leren in het groen? Werk je graag samen met collega’s aan een opdracht? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te zien wat we doen.
Lees meer over Groenzorg Breda

Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Hanekam vind je op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Hier kun je werken met dieren en werken in de moestuin. Er worden groenten en bloemen verbouwd en ze gaan dagelijks met een bakfiets over het terrein om oud brood voor de dieren op te halen.
Lees meer over Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Leijhoeve

 • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Kinderboerderij de Leijhoeve is een ruim opgezette openbare Kinderboerderij. Samen met de begeleiding ben je verantwoordelijk voor de dierverzorging en het groen onderhoud van de kinderboerderij.
Lees meer over Kinderboerderij de Leijhoeve

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
De Molenpark is een prachtige groene locatie rondom de molen in het centrum van Goirle. Een plek waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op verschillende vlakken. De focus ligt op de arbeidsvaardigheden.
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam Reeshof

Bij serviceteam Reeshof in Tilburg kun jij aan de slag bij bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen, een hondentrimsalon of in de horeca. Je kunt er alle kanten op en jezelf blijven ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Wijkcentrum de Uilenburg

 • Uilenburg 6
Wijkcentrum de Uilenburg is een dagbestedingslocatie van Amarant. Op onze dagbesteding hebben we verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is het verzorgen van de dieren op de Kinderboerderij.
Lees meer over Wijkcentrum de Uilenburg

Zorgboerderij Chaamdijk

 • Hemelstraat 4
Zorgboerderij Chaamdijk is gelegen in het buitengebied van Chaam. De ruimte, de rust en de verscheidenheid aan werkzaamheden maken het een bijzondere plek. Een gezellige sfeer en een veilige werkplek vinden we heel belangrijk.
Lees meer over Zorgboerderij Chaamdijk

Zorgboerderij de Meeshoeve

 • Strijpdreef 6
De prachtige Zorgboerderij ligt in het buitengebied tussen Oud-Gastel en Oudenbosch. Het heeft een rijke historie en er is van alles te doen en te beleven. Cliënten en begeleiders zorgen er met ondersteuning van de zorgboer voor dat alle dieren goed verzorgd worden. Ook halen we samen de groenten van het land en zorgen we er voor dat alles er netjes uit blijft zien. Daarnaast is er genoeg tijd voor ontspanning en om lekker te genieten van het buitenleven. Een goede sfeer vinden we heel belangrijk!
Lees meer over Zorgboerderij de Meeshoeve