Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
ARTenZO Tilburg is een dagbestedingslocatie in Tilburg. Iedereen die er komt vindt het leuk om kunstzinnig en creatief bezig te zijn.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Dagcentrum Liesbos

 • Lambertusstraat 3 A
Activiteitencentrum Liesbos biedt dagbesteding binnen verschillende activiteitengroepen. Het activiteitencentrum deelt de locatie met Smaakmakers, de bakkerij van Amarant! We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. Ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over Dagcentrum Liesbos

De Hoeve

 • Academielaan 30 A
De Hoeve is een dagbestedingslocatie waar je binnen en buiten werk aangeboden krijgt. De Hoeve bestaat uit een aantal groepen met ieder een eigen 'specialiteit'.
Lees meer over De Hoeve

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een historische locatie met een Hoeve, Tiendschuur, Karreschop en een Bakhuisje. Omringd met weilandjes. Een plek met een open karakter midden in de wijk. We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. En ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over De Tongerlose Hoef

De Vleugel

De Vleugel heeft veel verschillende ruimtes rondom een grote gesloten tuin. Een tuin waarvan gebruik gemaakt wordt door iedereen. Van schommelen tot fietsen en van lekker kletsen tot werken in de tuin. Binnen worden er veel verschillende activiteiten aangeboden gericht op ontwikkeling, behoud van vaardigheden en/of beleving.
Lees meer over De Vleugel

Groenvoorziening Tilburg

 • Bredaseweg 375
Lekker buiten werken in de groenvoorziening met je collega’s op het golfterrein van Prise d’Eau, waar je in contact kunt komen met gasten en medewerkers van andere bedrijven.
Lees meer over Groenvoorziening Tilburg

Groenzorg Breda

Wil jij graag met je handen werken? En vind je het leuk om buiten te werken en nieuwe dingen te leren in het groen? Werk je graag samen met collega’s aan een opdracht? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te zien wat we doen.
Lees meer over Groenzorg Breda

Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Hanekam is een leuke en actieve werkplek waar je veel bezig bent met het verzorgen van de dieren en de dierverblijven. Er zijn veel verschillende dieren zoals; geiten, kippen, een ezel, pony, fazanten, konijnen en katten. Je kan hier zelfstand of in een groep werken aan een taak.
Lees meer over Kinderboerderij de Hanekam

Kinderboerderij de Leijhoeve

 • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Kinderboerderij de Leijhoeve is een prachtige ruim opgezette kinderboerderij. We hebben veel verschillende dieren. Samen met de begeleiding ben je verantwoordelijk voor de verzorging van deze dieren. Daarnaast onderhoud je samen met de begeleiding het terrein van de kinderboerderij, de speeltuin, het bos, de moestuin en de bloementuin. Zin om te leren? Dan kun je certificaten van het traject Praktijkleren Groen en Dier halen.
Lees meer over Kinderboerderij de Leijhoeve

Kinderboerderij Wolfslaar Breda

 • Wolfslaardreef 95
Boerderij Wolfslaar is een samenwerkingsproject van Amarant met de gemeente Breda. Bij Wolfslaar wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden met eventuele doorgroei naar zelfstandiger – op afstand werken. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het onderhouden van het terrein en de dierenverblijven.
Lees meer over Kinderboerderij Wolfslaar Breda

Molenpark Goirle

 • Nieuwe Rielseweg 37
Wil jij afwisselend werk in een groene rustgevende omgeving? En is een veilige, fijne werksfeer zonder werkdruk belangrijk voor jou? Kom dan werken op het Molenpark in het centrum van Goirle!
Lees meer over Molenpark Goirle

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam Reeshof

Heb jij een droom over werk wat jij graag zou willen doen? Bij serviceteam Reeshof in Tilburg mag jij je droom uitspreken en gaan wij samen met jou kijken of we deze kunnen waar maken.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 35G
Bij het serviceteam Zeeland verrichten we dienstverlenende taken voor mensen en bedrijven in het dorpje Zeeland (NB). De dagbesteding bestaat uit verschillende vormen van aanbod voor een hele brede groep mensen in de leeftijd van 17 t/m 60 jaar.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Trefpunt Uilenburg

 • Uilenburg 6
Bij ons kun je leren om de dieren te verzorgen en alle werkzaamheden die bij een boerderij horen. Naast het buiten werken op de kinderboerderij hebben we zinvolle werkzaamheden die je binnen kan doen waarbij de winkels in , vooral , Hilvarenbeek de opdrachtgever zijn. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding om te laten zien wat we doen.
Lees meer over Trefpunt Uilenburg

Zorgboerderij Chaamdijk

 • Hemelstraat 4
Zorgboerderij Chaamdijk is gelegen in het buitengebied van Chaam. De ruimte, de rust en de verscheidenheid aan werkzaamheden maken het een bijzondere plek. Een gezellige sfeer en een veilige werkplek vinden we heel belangrijk.
Lees meer over Zorgboerderij Chaamdijk

Zorgboerderij de Meeshoeve

 • Strijpdreef 6
De prachtige Zorgboerderij ligt in het buitengebied tussen Oud-Gastel en Oudenbosch. Het heeft een rijke historie en er is van alles te doen en te beleven. Cliënten en begeleiders zorgen er met ondersteuning van de zorgboer voor dat alle dieren goed verzorgd worden. Ook halen we samen de groenten van het land en zorgen we er voor dat alles er netjes uit blijft zien. Daarnaast is er genoeg tijd voor ontspanning en om lekker te genieten van het buitenleven. Een goede sfeer vinden we heel belangrijk!
Lees meer over Zorgboerderij de Meeshoeve

Zorgboerderij Rugdijk Tilburg

 • Rugdijk 5
Bij Zorgboerderij Rugdijk kun je aangeven wat je graag wil leren. Samen met jou kijken we naar jouw mogelijkheden. Je kan werken aan jouw arbeidsvaardigheden en sociale vaardigheden. We hebben veel verschillende leuke werkzaamheden op onze boerderij en in onze winkel.
Lees meer over Zorgboerderij Rugdijk Tilburg