Bedrijfskantine Have a Break Destil Tilburg

Wil jij elke dag de medewerkers van Destil een heerlijke lunch bezorgen? Leren werken in een echte keuken en bedrijfskantine?
Lees meer over Bedrijfskantine Have a Break Destil Tilburg

Bedrijfskantine Have a Break Gemeentehuis Gilze-Rijen

 • Raadhuisplein 1
Wil jij elke dag de medewerkers van het gemeentehuis een heerlijke lunch bezorgen? Leren werken in een echte keuken?
Lees meer over Bedrijfskantine Have a Break Gemeentehuis Gilze-Rijen

Brasserie de Leijhoeve

 • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Bij Brasserie de Leijhoeve vinden wij het belangrijk dat jij op je eigen manier een bijdrage levert in de horeca. Dat wil zeggen dat je werkt achter de bar of de klanten serveert. Maar je bakt ook appeltaarten en cake in de keuken, en maakt de broodjes en soep voor de lunch klaar. We organiseren ook kinderfeestjes, de voorbereidingen en de kinderen verwelkomen hoort tot de taken. Soms zet jij de ruimte klaar voor een vergadering, en ruim je op.
Lees meer over Brasserie de Leijhoeve

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een historische locatie met een Hoeve, Tiendschuur, Karreschop en een Bakhuisje. Omringd met weilandjes. Een plek met een open karakter midden in de wijk. We verbinden ons zoveel mogelijk met de wereld om ons heen. En ons doel is dat iedereen weer met een glimlach naar huis gaat!
Lees meer over De Tongerlose Hoef

Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

 • Sint Josephstraat 26 02
Have a Break is het kantineconcept van Amarant. Samen met je collega’s en een bedrijfscateraar waar Amarant mee samenwerkt, zorg jij iedere dag voor een heerlijke lunch. Klanten van het restaurant zijn medewerkers van de Rabobank. Je ontwikkelt je horecavaardigheden. In de keuken en in het restaurant.
Lees meer over Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

Kringloopwinkel La Vida

 • Schipholllaan 26
La Vida is een kringloopwinkel in Tilburg waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. In de winkel worden deze spullen verkocht maar achter de schermen worden niet bruikbare spullen gedemonteerd. Daarnaast voeren we creatieve activiteiten uit.
Lees meer over Kringloopwinkel La Vida

Makro Amarant Breda

 • Konijnenberg 92
Als je in een echte (grote) winkel wilt werken maar je hebt daar nog wel wat ondersteuning bij nodig, is dit zeker een plek waar je dit kunt leren. Bij Makro Amarant Breda werk je gekoppeld aan een afdeling. Samen met je collega’s van Makro die op dezelfde afdeling werken. Er zijn verschillende afdelingen, denk aan de vers-, bakkerij- en confectie afdeling. Maar er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Makro Amarant Breda

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en planten. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal

 • Wortelsteeke 2
Wil jij ook bijdragen aan een beter milieu? Aan de slag met herbruikbare spullen? Benieuwd naar wat we allemaal doen bij Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal? Je kunt ons vinden bij het grondstoffencentrum van Saver, randje Roosendaal/Oud Gastel.
Lees meer over Productie en logistiek Ambachtscentrum Kringloper Roosendaal

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
Amarant en Stichting de Kringloper werken al meer dan 10 jaar samen, inmiddels op 3 kringloperlocaties; Kringloopwarenhuis Simple Roosendaal Kringloopwarenhuis Etten Leur Ambachtscentrum Roosendaal/Oud-Gastel Bij Kringloopwarenhuis Etten-Leur worden herbruikbare spullen verkocht. Er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam de Zellebergen

Het Zellebergenkwartier is één van de vele locaties van Stichting Groenhuysen, gericht op ouderenzorg. De cliënten van het Serviceteam Zellebergen zijn van alle markten thuis. Op de woongroepen en huiskamers, op de gangen, in het restaurant, in de keuken en de tuin; overal kom je ze tegen en verrichten ze ondersteunende werkzaamheden. Het leuke van werken bij het serviceteam Zellebergen is dat je zelf kunt aangeven waar je interesses liggen en waar je goed of minder goed in bent. Samen met jou kijken we naar wat binnen het Zellebergenkwartier de mogelijkheden zijn.
Lees meer over Serviceteam de Zellebergen

Serviceteam Reeshof

Heb jij een droom over werk wat jij graag zou willen doen? Bij serviceteam Reeshof in Tilburg mag jij je droom uitspreken en gaan wij samen met jou kijken of we deze kunnen waar maken.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Torenplein

 • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniël de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 35G
Bij het serviceteam Zeeland verrichten we dienstverlenende taken voor mensen en bedrijven in het dorpje Zeeland (NB). De dagbesteding bestaat uit verschillende vormen van aanbod voor een hele brede groep mensen in de leeftijd van 17 t/m 60 jaar.
Lees meer over Serviceteam Zeeland