Brasserie de Leijhoeve

  • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Bij Brasserie de Leijhoeve werk je in de horeca. Er zijn verschillende horecataken zoals serveren, bestellingen wegbrengen en klaarmaken.
Lees meer over Brasserie de Leijhoeve

De Tongerlose Hoef

  • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een activiteitenhuis waar je op veel manieren plezier kunt beleven. Voor veel cliënten, vrijwilligers en wijkbewoners is het zelfs meer dan zomaar een plek om samen te komen.
Lees meer over De Tongerlose Hoef

Have a Break Rabobank

  • Laan van Limburg 2
Have a Break Rabobank is een arbeidsmatig dagbestedingsproject in het bedrijfsrestaurant van de Rabobank in Roosendaal. Klanten van het restaurant zijn medewerkers van de Rabobank.
Lees meer over Have a Break Rabobank

La Vida

  • Von Suppéstraat 26
La Vida is een kringloopwinkel gevestigd in Tilburg Noord. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding krijgen tweedehands spullen een nieuw leven en daar mag jij aan meehelpen.
Lees meer over La Vida

Makrogroep Breda

  • Konijnenberg 92
Makrogroep Amarant is een leer werk plek voor mensen die in een regulier bedrijf willen werken. Er zijn verschillende afdelingen, denk aan de vers-, bakkerij- en confectie afdeling. De je werkt individueel, gekoppeld aan een afdeling.
Lees meer over Makrogroep Breda

Opmaat Brabant

  • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Serviceteam De Kringloper

  • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert

Bij Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert krijg je de mogelijkheid om te werken in de horeca en kan je schoonmaakwerkzaamheden verrichten in het restaurant en huishouding van de zorgcentra.
Lees meer over Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert

Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

  • Academielaan 30 A
Service team Heyhoef en Grote Beemd bieden arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Iedereen is uniek en kan zich ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Heyhoef / Grote Beemd

Serviceteam Torenplein

  • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniël de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein

Serviceteam Zeeland

  • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland