Brasserie de Leijhoeve

 • Burgemeester N. de Jaegerplein 1
Bij Brasserie de Leijhoeve werk je in de horeca. Er zijn verschillende horecataken zoals serveren, bestellingen wegbrengen en klaarmaken.
Lees meer over Brasserie de Leijhoeve

Dagcentrum de Uilenpoort

 • Schoolstraat 4
Op de Uilenpoort is er, voor jong en oud, een passende en prettige dagbesteding. De Uilenpoort bevindt zich in een multifunctioneel gebouw. Dichtbij een kinderopvang en twee basisscholen. Hierdoor is er altijd wat te beleven en te doen. Het team is vaak op pad om was te verzorgen of boodschappen te doen. Soms maken ze met de hand geprikte slingers van gekleurd karton of taarten op bestelling.
Lees meer over Dagcentrum de Uilenpoort

De Tongerlose Hoef

 • Reitse Hoevenstraat 129
De Tongerlose Hoef is een activiteitenhuis waar je op veel manieren plezier kunt beleven. Voor veel cliënten, vrijwilligers en wijkbewoners is het zelfs meer dan zomaar een plek om samen te komen.
Lees meer over De Tongerlose Hoef

Have a break - Destil

Have a break Destil is een horecagelegenheid waar mensen werken die graag de (kook)handen uit de mouwen steken. Je werkt zelfstandig in een team. We bereiden de lunch voor de werknemers van Destil. Elke dag komen rond de 80 a 90 mensen lunchen. Het is gezellig, lekker druk en we hebben veel lol tijdens ons werk. Je werkt naar wat je al wel kunt. Wat je niet kunt gaan we je leren.
Lees meer over Have a break - Destil

Have a break - Lunchroom Rijen

 • Raadhuisplein 1
Have a Break Lunchroom in Rijen een arbeidsmatig dagbestedingsproject in het bedrijfsrestaurant van de gemeente Rijen. Wij verzorgen ook de catering voor de gemeente Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Hou je van flink aanpakken en midden in de maatschappij zinvol werk verrichtten, dan is werken in onze lunchroom misschien iets voor jou.
Lees meer over Have a break - Lunchroom Rijen

Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

 • Sint Josephstraat 26 02
Have a Break Rabobank is een arbeidsmatig dagbestedingsproject in het bedrijfsrestaurant van de Rabobank in Bergen op Zoom. Klanten van het restaurant zijn medewerkers van de Rabobank. Voor deze medewerkers verzorgen wij lunches, traktaties en bestellingen.
Lees meer over Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

La Vida

 • Schipholllaan 26
La Vida is een kringloopwinkel gevestigd in Tilburg Noord. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding krijgen tweedehands spullen een nieuw leven en daar mag jij aan meehelpen.
Lees meer over La Vida

Makrogroep Breda

 • Konijnenberg 92
Makrogroep Amarant is een leer werk plek voor mensen die in een regulier bedrijf willen werken. Er zijn verschillende afdelingen, denk aan de vers-, bakkerij- en confectie afdeling. De je werkt individueel, gekoppeld aan een afdeling.
Lees meer over Makrogroep Breda

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en platen. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

 • Wortelsteeke 2
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

Serviceteam De Kringloper Borchwerf

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Borchwerf

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert

Bij Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert krijg je de mogelijkheid om te werken in de horeca en kan je schoonmaakwerkzaamheden verrichten in het restaurant en huishouding van de zorgcentra.
Lees meer over Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert

Serviceteam Reeshof

Bij serviceteam Reeshof in Tilburg kun jij aan de slag bij bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen, een hondentrimsalon of in de horeca. Je kunt er alle kanten op en jezelf blijven ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Torenplein

 • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniël de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland